• Veenendaal-Oost

Woonmarkt Oost en Dag van de Bouw in Veenendaal

VEENENDAAL In het i-centrum aan de Van Essenlaan 1 in Veenendaal wordt zaterdag 15 juni de Woonmarkt Oost gehouden. Tegelijkertijd is de mini-bouwplaats van de Dag van de Bouw in het plangebied Veenderij open voor publiek. Tussen 10.00 uur en 16.00 is iedereen welkom.

De bouw in Veenderij op de wooneilanden van Veenendaal-oost vordert gestaag en de belangstelling voor de nieuwbouw in deze waterrijke wijk is groot. Tijdens de Woonmarkt Oost zijn in het i-centrum zowel de ontwikkelaars als de makelaars aanwezig om hun huidige en nieuwe projecten te tonen. Van rijwoningen tot vrijstaande watervilla's, van huur- en koopappartementen tot vrije kavels, er is voor elk wat wils.

De kinderen kunnen gerust mee, in het i-centrum worden Vaderdagcadeautjes geknutseld en aan de waterkant liggen kano's en waterballen klaar. Voor wie een kijkje in de wijk wil nemen rijdt er een treintje en een elektrische golfkar.

DAG VAN DE BOUW Dit jaar is de mini-bouwplaats in het plangebied van Veenderij te vinden. Tijdens de Bouw Inspiratie Dag op vrijdag 14 juni wordt deze bezocht door zo'n 600 basisschoolleerlingen uit de regio Food Valley. Op zaterdag kunnen kinderen uit Veenendaal en omgeving zich vermaken met de leuke activiteiten, de toegang is gratis.

Eén van de bouwplaatsen in Veenderij is die dag ook opengesteld voor publiek. Ook hier is voor de jonge bezoekers een speelplek ingericht.

Kijk voor meer informatie op www.veenderij.nl