• Mourice Plusquin, Simone Meerkerk & Connie de Kamper nodigen iedereen uit eens langs te komen aan de Achterkerkstraat 24

    Astrid Meyer

Wisselende Tattoo Artists

Advertorial

VEENENDAAL Een tatoeage door een internationaal bekende Tattoo Artist en de locatie voor tentoonstellingen van kunst als schilderijen tot sculpturen. The Shop – Tattoo All Stars biedt een plek in Veenendaal waar verschillende artiesten hun werk tonen en maken.

Peter Kuijpers

Connie de Kamper is al acht jaar actief met haar bedrijf Concept Vormgeving. Daarnaast had zij ook al lang een wens voor een ruimte in Veenendaal waar de creatieve geest zich kan uiten. Samen met Mourice Plusquin is de afgelopen weken hard gewerkt aan The Shop – Tattoo All Stars aan de Achterkerkstraat 24. Een bijzondere locatie aan de rand van het centrum in een eigenzinnig pand voor exclusieve kunst. De Italiaanse Fra Tzeboruko is de eerste Tattoo Artist die bij The Shop – Tattoo All Stars tatoeages zal zetten. Dé Tattoo Artist voor dotwork en geometrische patronen. The Shop heeft verschillende werkplekken en regelmatig zullen andere Tattoo Artists naar Veenendaal komen. Hiermee bieden de Tattoo All Stars verschillende stijlen, waarbij The Shop verwacht dat mensen uit heel het land en zelfs omliggende landen naar Veenendaal zullen komen. Zo heeft zij voor november de Rus Aleksey Ziobin bereidt gevonden hier te komen tatoeëren.

EXPOSITIE Langs alle wanden van The Shop zijn schilderijen te zien. Als Art Gallery heeft zij vier maal per jaar een expositie van twee tot drie kunstenaars. Dit kunnen werken zijn van Tattoo Artists die tevens tekenen of schilderen of sculpturen maken. Dit seizoen start The Shop – Tattoo All Stars met een bijzondere tentoonstelling van Peter Pontiac. Het is de eerste expositie na zijn overlijden en veel schilderijen zijn in bruikleen te zien in Veenendaal. Daarnaast zijn er verschillende werken die te koop zijn. Met bekende onderwerpen tot voor het publiek nog onbekende schilderijen, een exclusieve collectie. Deze is aangevuld met de grotere schilderijen van Ben Bloemendaal. Hij startte pas op latere leeftijd met schilderen en maakt tevens veel etsen met drukinkt. The Shop zal iedere expositie starten met een vernissage en de expositie is tijdens openingstijden voor iedereen te bezoeken. Verzamelaars kunnen een afspraak maken in de avonduren voor een exclusieve showing.

STRIPS EN VINYL The Shop – Tattoo All Stars heeft in haar winkel verder ook kleinere kunstvormen. Bijvoorbeeld in haar collectie Graphic Novels en langspeelplaten. Bij de laatste kan het de muziek zijn, maar tevens de ontwerpen van de hoezen. Maar ook keramiek en sieraden zijn in de winkel te vinden, zoals van Margo Nelissen en exclusieve carbon designs van RB.

The Shop – Tattoo All Stars is van dinsdag tot en met vrijdag geopend van tien tot zes uur en op zaterdag tot vijf uur. Kom voor het zetten van een tatoeage vooraf een afspraak maken op de Achterkerkstraat 24 of bel met: 0318 – 769 174. Voor het laatste nieuws over de bezoekende Tattoo Artists en tentoonstellingen kijk op Facebook of Instagram. Komende week kan iedereen via deze media deelnemen aan de openingsactie om een tatoeage van 500 euro te winnen. Let ook op de advertentie met kortingsactie in deze krant. Meer op: www.theshopallstars.ink.