• Wethouder Dylan Lochtenberg levert zijn matchformulier in.

    Jan Fotografie

Wethouder Dylan Lochtenberg matcht op Beursvloer Veenendaal

VEENENDAAL De tiende editie van Beursvloer Veenendaal zorgde voor 218 uitgedeelde Veense schaapjes. In het Van der Valk Hotel Veenendaal ontmoetten maatschappelijk betrokken bedrijven vrijwilligersorganisaties uit Veenendaal met als doel een match te maken. Wat het bedrijf ter beschikking stelt aan tijd, kennis, middelen en materialen wordt gematcht met een creatieve, ludieke of bijzondere tegenprestatie van de organisatie. Dit resulteerde in een schitterend resultaat van 109 matches met een maatschappelijke waarde van 107.703 euro.

Lokale ondernemers en maatschappelijke organisaties stapten na de opening van Wethouder Dylan Lochtenberg onbevangen op elkaar af. De sfeer was goed. In korte speeddates bespraken de deelnemers onderling of ze vraag en aanbod konden uitwisselen. Als twee partijen elkaar vonden, ontstond een match die officieel werd vastgelegd op een matchformulier. Na een nummer en Veens schaapje te hebben ontvangen van één van de hoekmannen of -vrouwen, bekrachtigde notaris mr. Koen van den Berg van Olenz Notarissen de match en voerde Gerbrand Burink van HZW Accountants alle matches in.

RONDLEIDING Wethouder Lochtenberg opende niet alleen de Beursvloer met een gongslag maar maakte ook twee matches. Zo gaat de wethouder onder meer een rondleiding verzorgen in het Gemeentehuis voor ouderen van Quarijn de Koekkoek.

Alle partijen die hebben gematcht krijgen een jaar de tijd om de afgesproken matches daadwerkelijk ten uitvoer te brengen. Zo draagt Samen voor Veenendaal met de organisatie van deze tiende Beursvloer bij aan de verbinding van het bedrijfsleven met het maatschappelijke veld in Veenendaal. De organisatie is zeer tevreden en dankt al haar sponsors die dit evenement weer mogelijk hebben gemaakt.

Op de hoogte blijven van uitgevoerde matches? Bezoek dan regelmatig de website www.beursvloer-veenendaal.nl