• Astrid Meyer

Welcome Volop Voordeel: Iedere week nieuwe aanbiedingen

Advertorial

VEENENDAAL Bij Welcome Volop Voordeel! besparen klanten euro's op de boodschappen door de lage prijzen en wekelijks nieuwe aanbiedingen. De kleine supermarkt op het Doctor Slotemaker de Bruïneplein 11 geeft veel voordeel op de echte A-merken. 

De kleine supermarkt heeft veel te bieden. Van groente en fruit in blik of pot, pakken rijst en tafelsausjes, koffie, koekjes tot zoutjes. Pringles chips of juist chocolade en alles met voordeel. ,,Dat scheelt reuze. U bent toch geen dief uit uw eigen portemonnee???'', vraagt Gerrit Hoksberg zich soms af. En Welcome Volop Voordeel! biedt verder heerlijke producten om van te genieten. ,,Zoals iedere week verse sappen, toetjes en bijzondere verpakte kaasjes in onze koeling. De laatste zijn erg lekker bij bijvoorbeeld de Spaanse San Simón wijnen, waar we al veel vaste klanten voor hebben. Mensen vinden bij ons altijd wel iets dat zij thuis nodig hebben of van genieten. En dan net wat voordeliger! Dit voorjaar komt ons ijs weer terug in de vriezer en dan willen we tevens softijs gaan verkopen, naast de losse blikjes frisdrank.'' 

KOOPJES

Naast alle voordelen op etenswaren heeft Welcome Volop Voordeel! tevens lage prijzen voor uiteenlopende schoonmaakartikelen tot textiel. ,,Achter in de winkel hebben we wat speelgoed staan en textiel. Hier zijn sokken, boxershorts en voordeelverpakkingen T-shirts te vinden. Op onder andere de textiel gaan we nog verder uitbreiden. Zo willen we nog meer keuze in de T-shirts brengen en binnenkort krijgen we een assortiment met panty's. En nu al bieden we voordelige prijzen op de haarverf in onze winkel'', vult zijn vrouw Ernie aan. De winkel heeft naast keukenhanddoeken, vaatdoeken en theedoeken verder flessen wasverzachter, schoonmaakmiddel, schuursponsjes en afwasborstels. Bij de kassa zijn de aanbiedingen in voornamelijk drinken te vinden. ,,Momenteel Coolbest in de koeling, Dubbel frisss en Chocomel 300 ml per tray van twaalf voor nog geen 50 eurocent per flesje'', toont Gerrit.

FRISDRANK EN BIER

Veel klanten weten Welcome Volop Voordeel! al goed te vinden voor de aanbiedingen in blikjes en flessen cola. ,,We hebben veel frisdrank in de losse verkoop en ook altijd wel een in voordeelverpakking, waarbij we al vrij voordelig zijn in de A-merken. Zoals Coca Cola per negen voor een scherpe prijs van 1,39 euro per fles. Deze komt regelmatig in onze weekaanbieding. En we hebben blikjes per tray van 24 stuks. Dan betaal je omgerekend maar 0,39 euro voor een blikje Coca Cola, Fanta of Sprite. De six pack Heineken is eigenlijk altijd wel een euro goedkoper dan de supermarkten. Tevens hebben we hier veel speciaal biertjes en kratten met bijvoorbeeld Hertog Jan en Heineken. Ook euro's goedkoper dan de supermarkten", besluit Gerrit Hoksberg. Loop eens binnen en pak de krenten  uit de pap. Welcome Volop Voordeel! is maandag tot en met zaterdag geopend van kwart voor negen 's ochtends tot zes uur 's avonds. En parkeren kan gratis voor de winkel of op het plein. Volg haar op Facebook voor iedere week nieuwe aanbiedingen.