• Marjon Steenbergen

Verrassend groot aanbod meubels

Advertorial

VEENENDAAL Bij veel mensen staat de winkel bekend van de relaxstoelen, maar Van Woerden Wonen in Veenendaal biedt véél meer dan dat. De winkel heeft een verrassend groot aanbod aan moderne kwaliteitsmeubels en is daarom klaar voor de toekomst.

Het is vaak de eerste reactie die Hugo van Woerden hoort als een nieuwe klant de winkel in loopt: ,,Ik wist niet dat het zó groot was." Van de buitenkant zie je het niet direct, maar als je naar binnen valt het pas echt op. Van Woerden Wonen beschikt over een pand van maar liefst 2.000 vierkante meter groot. De inspirerende ruimte, die onlangs nog compleet is gestyled, biedt zo meer dan genoeg ruimte om de uitgebreide collectie op een stijlvolle manier te laten zien. ,,Wij zijn constant bezig met vernieuwen. We gaan echt met de tijd mee."

MEUBELS VAN NU Wat meteen opvalt als je de winkel binnengaat, is dat er steeds meer ruimte is voor moderne meubels. Het klassieke is er nog wel, maar dat neemt af. Hugo van Woerden: ,,Je ziet dat de lijnen steeds verfijnder worden. De mensen kiezen vaak voor lichter en luchtiger. De huiskamer wordt minder vol. Mensen willen gewoon meer ruimte. Maar het comfort van de meubels moet dan wel hetzelfde blijven. Dat is bij ons zo. Ook het industriële design is enorm populair."

NOVASTYL Nieuw in het assortiment bij Van Woerden zijn de meubels van Novastyl. Dat merk modelleert meubels in samenwerking met de beste fabrikanten. De kracht van het merk is dat er tot op de kleinste details maatwerk mogelijk is. Zo kan je er bijvoorbeeld voor zorgen dat een meubelstuk qua afmetingen, kleur en afwerking precies bij je inrichting past. Hugo van Woerden is blij dat hij voor het merk heeft gekozen. ,,We zijn er eigenlijk net pas mee begonnen, maar ik weet zeker dat we de collectie steeds verder zullen uitbreiden."
Naast Novastyl beschikt Van Woerden over meubels van erkende merken als BKS, Touché en Hofstede Raanhuis. Voor de relaxfauteuils kun je ook nog altijd bij Van Woerden terecht.

VERTROUWDE SERVICE Van Woerden onderscheidt zich al jaren met service op maat. Niemand gaat zomaar met lege handen weer naar huis. ,,We leveren maatwerk. We kunnen alles precies naar wens aanpassen. En als we iets niet hebben, dan gaan we voor de klant op zoek. We willen de klant gewoon verder helpen. Het gaat er bij ons om dat de klant het perfecte product thuis krijgt."

En als iemand een meubel hebt uitgekozen, dan komt het enthousiaste team thuis langs om het te installeren. ,,Wij gaan niet weg voordat het meubel er netjes bij staat."

Dus ben je op zoek naar kwaliteitsmeubels van nu? Kijk dan op de uitgebreide website. Of beter nog: kom langs in de winkel aan de Hoogstraat 20-24 in Veenendaal.

Van Woerden Wonen. Hoogstraat 20-24, 3901 CG Veenendaal. T: 0318-511143. E: info@vanwoerdenwonen.nl I: www.vanwoerdenwonen.nl