• Aldi Veenendaal

Vernieuwde Aldi-filiaal geopend in Veenendaal

VEENENDAAL Vrijdagochtend stonden de eerste klanten al vroeg in de rij voor de opening van de nieuwe Aldi-vestiging in Veenendaal. Filiaalleidster Münevver Bektas opende samen met collega Sander Schut de winkel door een lint door te knippen. 

De vernieuwde winkel aan de Doctor Slotemaker de Bruinestraat beschikt over ruim honderd parkeerplaatsen en is open van maandag tot en met woensdag 08.00 tot 20.00 uur, donderdag en vrijdag tot 21.00 uur, zaterdag tot 20.00 uur en zondag tussen 13.00 en 18.00 uur. ,,Wat een geweldige openingsdag! Het is ontzettend leuk om vele blije klanten te zien en positieve reacties te horen", aldus filiaalleidster Bektas. In het nieuwe filiaal ligt de nadruk naar eigen zeggen op de presentatie van verse producten zoals groente, fruit, brood, vlees en vis. Ook is duurzaamheid een markant punt. ,,Steeds meer duurzaam geproduceerde producten zijn in het assortiment opgenomen", valt in een persbericht te lezen.

KRASSEN Klanten konden prijzen winnen door te krassen. Binnen twee uur deden vierhonderd klanten dit. De hoofdprijs was 250 euro en werd al binnen een halfuur uitgereikt aan mevrouw van Dodeweerd. ,,Met de dure decembermaand voor de boeg komt dit erg goed uit", aldus de winnares.