• Sander Koning

Veenendaalse Aldi sluit voor verbouwing

VEENENDAAL De vernieuwde vestiging van supermarkt Aldi aan de Doctor Slotemaker de Bruïnestraat in Veenendaal wordt vrijdag 16 november feestelijk geopend. De opening wordt verricht door filiaalleidster Münevver Bektas.

In verband met de verbouwing sluit dit filiaal op maandag 5 november om 20.00 uur. De verwachting is dat het op de openingsochtend een gezellige drukte wordt. De eerste 400 klanten krijgen bij aankoop van minimaal twintig euro aan boodschappen een tas met 'gegarandeerd een aantrekkelijke prijs'. Op kraskaarten staat prijzen als multiscanners, hete luchtfriteuses of een tegoedbon ter waarde van 250 euro. Voor klanten die geen prijzentas meer kunnen krijgen, is er - zolang de voorraad strekt - een gratis herbruikbare Aldi-tas.

De enthousiaste filiaalleidster Münevver Bektas: ,,Wij zijn als team bijzonder trots om in dit mooie vernieuwde filiaal te mogen werken. Iedereen gaat verrast worden. Alleen al door de lekkere verse broodjes! Met veel aandacht voor verse producten en een winkel in 'nieuwe stijl' kunnen we de klant nog beter bedienen. Wij zijn in ieder geval klaar voor een mooie toekomst in Veenendaal. We heten iedereen van harte welkom." 

De vernieuwde winkel aan Doctor Slotemaker de Bruïnestraat beschikt over ruim honderd gratis parkeerplaatsen. De openingstijden zijn op maandag tot en met woensdag van 08.00 tot 20.00 uur, donderdag en vrijdag van 08.00 tot 21.00 uur, zaterdag van 08.00 tot 20.00 uur en zondag van 13.00 tot 18.00 uur.