• Astrid Meyer

Veel versiering en workshops

VEENENDAAL Vrolijk gekleurde zakjes met bakmixen, roze, gele, blauwe fondant en bakvormen tot de bouwblokjes mallen. Taartdecoratief aan de Zandstraat 151 heeft alles voor een heerlijke taart en om deze prachtig te versieren.

,,Het is enorm leuk om zelf een taart te maken voor een kinderfeestje. En eigenlijk voor ieder thema is wel een ontwerp te verzinnen met marsepein, fondant tot opgespoten bloemen'', vertelt Marjoleyn van Hussel. Ze startte vijf jaar geleden met haar webshop: www.taartdecoratief.nl voor al je taartbenodigdheden. ,,Onlangs zijn we verhuisd naar Veenendaal en via via hoorden we dat deleukstetaartenshop zou gaan stoppen. Zelf had ik wel zitten denken aan een 'echte' winkel en in een paar maanden konden we hier al open. Mensen uit Veenendaal kunnen hier nu binnen een uur hun webshopbestelling ophalen. Klanten vinden in de winkel nog steeds de bekende merken als Funcakes.'' Taartdecoratief heeft in haar assortiment tevens de bakmixen van Bake Delicious en Tastyme. En biedt decoratie zoals kleurstoffen voor taart tot vele soorten sprinkles en leuke mallen om je eigen versiering te maken.

NIEUWE MERKEN Taartdecoratief biedt een ruime keuze in bak- en koekjesvormen tot uitstekers. ,,We zijn één van de grootste verkopers in Nederland van de bouwblokjes mallen. Hierin kan je meerdere tegelijk maken om bijvoorbeeld een prachtige Lego taart te creëren.'' Naast de rechthoekige en vierkante steentjes heeft Taartdecoratief tevens mallen voor verschillende vormen tot de mannetjes. ,,Naast versiering voor een taart zijn de mallen ook heel goed te gebruiken voor traktaties als geleisnoepjes of chocolade. En verder hebben we bijvoorbeeld alles voor een Cake Smash. Een groot feest voor de eerste verjaardag van je kindje overgewaaid uit Amerika. Wij hebben alle benodigdheden om zelf een cupcake te maken en versieren en deze krijgt de kleine op zijn of haar eerste verjaardag. En dan met een camera in de aanslag kijken hoe ze genieten!'' Heb je altijd al eens zelf een taart willen versieren of meer willen leren in alle mogelijkheden, bezoek dan eens een workshop bij Taartdecoratief.

WORKSHOPS ,,We bieden in de winkel de verschillende cursussen van de Wilton Method met bakinstructies, het maken van icing tot met zelf maken van bloemen met bijvoorbeeld gumpaste. Maar wie gewoon wat tips zoekt, kan bijvoorbeeld eens een workshop afsmeren volgen of taart decoreren voor beginners. Soms hebben we een gastworkshop en erg leuk is de Ouder en kind workshop freakshake cupcake. Stoere, schattige en over the top versieringen met uitsteekvormen en divers snoep. Of laat de kinderen hun eigen traktatie maken op een kinderfeestje achter in onze winkel. Loop eens binnen en we helpen je alles te vinden voor de decoratie van je taart'', besluit Marjoleyn. Regelmatig heeft Taartdecoratief voordelige aanbiedingen en leuke acties. Volg voor al het nieuws haar Facebook. De winkel aan de Zandstraat is dinsdag tot en met zaterdag open van negen uur tot vijf, met koopavond op vrijdag tot acht uur 's avonds. En u kunt de hele week terecht op: www.taartdecoratief.nl.