• BDUmedia

Veel animo voor Nieuw Salamander

VEENENDAAL De voorinschrijving van project Nieuw Salamander is afgelopen woensdag gestart. Tijdens dit druk bezochte evenement kregen geïnteresseerden informatie over het plan en de woningen.

In 2016 is de bouwrijpe grond overgenomen van Overveen Projectontwikkeling door projectontwikkelaar Van Wanrooij uit Geffen in samenwerking met het Veenendaalse Ingenious Vastgoed. Het project heeft een nieuw ontwerp gekregen en wordt in fases in verkoop gebracht en vervolgens gebouwd. In totaal worden er 76 projectmatige woningen gerealiseerd in het plan dat is gelegen aan de voet van de Utrechtse Heuvelrug tussen de Rondweg en de bestaande wijk Salamander.

VEEL ANIMO Projectontwikkelaar Sander de Wit van Van Wanrooij is positief over de start van de voorinschrijving: ,,Gezien de prachtige ligging van het project verwachtte we al veel animo. Dan is het leuk om te zien dat de opkomst ook erg goed is." Als de verkoop van de eerste fase voorspoedig verloopt, zal de tweede fase er spoedig achteraan komen.

De eerste fase die medio maart in verkoop zal gaan, bestaat uit 39 woningen. Dit zijn twee-onder-een-kap woningen, een vrijstaande woning en rijwoningen. De voorinschrijving voor deze 39 woningen loopt tot maandag 30 januari 12.00 uur. Geïnteresseerden kunnen zich laten informeren en inschrijven door het voorinschrijfformulier in te leveren bij één van de makelaars: Van Ginkel & Van Bemmelen of Vastgoed Concept. Ook digitaal is de informatie beschikbaar via www.nieuw-salamander.nl.