• Nieuw Elan

Van Woerden Wonen breidt uit

Advertorial

VEENENDAAL U heeft het ongetwijfeld gezien in de winkelstraat: de beplakte ruiten naast de etalage van Van Woerden Wonen. Daarachter staat inmiddels 700 m2 éxtra woonplezier op u te wachten. Met naast de collectie meubelen voor het hoge segment, nu ook volledig ingericht voor de jongere doelgroep.

Als u deze meubelzaak in het Veenendaalse centrum binnenstapt, krijgt u direct een welkom gevoel. Hugo en Angela van Woerden en het team bedienen klanten nog op een ouderwets persoonlijke manier. Nog geen twee jaar geleden verhuisde het bedrijf naar de Hoogstraat. Medio oktober breidt het uit naar het grote buurpand waar de Kijkshop gevestigd zat.

Dat betekent nóg meer keuze voor een prachtig interieur, in totaal 2000 vierkante meter. Van Woerden vult al uw meubelwensen in. Van een stoer bankstel tot een klassiek dressoir, Van Woerden adviseert en u slaagt er altijd.

Nu de uitbreiding en de restyling van de complete winkel binnenkort is afgerond, is het tijd voor een feestje. Vanaf 14 oktober tot en met 31 oktober wordt dat gevierd met een grandioze actie. U ontvang een wooncheque van 15 procent van het aankoopbedrag van uw meubels.

THUIS PROEFZITTEN

Twijfelt u of die mooie stoel uit de showroom wel in uw interieur past? Van Woerden Wonen komt met plezier naar u toe zodat u kunt kiezen voor de juiste stoel in uw vertrouwde omgeving. Even vergelijken en u krijgt in een handomdraai het goede gevoel. Thuisbezorging in de regio is  altijd gratis en indien gewenst worden uw oude meubelen kosteloos meegenomen.

INTERIEUR- EN KLEURADVIES

Bij de prettige ontvangst in de winkel of bij u thuis adviseert Van Woerden u graag op kleur en stijl. Van het maken van een nieuwe indeling met extra accenten of een kleine metamorfose, tot een compleet nieuw interieur toe. Uw wensen worden na een inventariserend gesprek vertaald in de sfeer van de stijl die u wenst. Met de juiste kleuren en een meubeladvies die ideaal is voor uw leefsituatie.

Van Woerden Wonen, daar zit je goed.

Openingstijden: Dinsdag tot en met donderdag van 10.00 tot 17:30 uur. Vrijdag van 10.00 tot 21.00 uur. Zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

a [Van Woerden Wonen Hoogstraat 20 3901 CG Veenendaal Telefoon 0318-511143 Website: www.vanwoerdenwonen.nl