• Van Dijk - Van Essen heeft lokale kennis van de woningmarkt, een zeer groot en waardevol netwerk en een enthousiast team.

    Studio Pothoff

Van Dijk – Van Essen Makelaars

Advertorial

Breed aanbod in starterswoningen tot ruime villa's

VEENENDAAL Van Dijk - Van Essen Makelaars is al sinds 1992 een betrouwbaar adres voor het kopen en verkopen van uw huis. Met haar jarenlange ervaring krijgt u een goede prijs voor uw huidige woning. En als aankoopmakelaar heeft zij de expertise te helpen uw droomhuis voor een goede prijs en de beste voorwaarden aan te kopen.

Erik van Dijk is sinds 1994 werkzaam in de makelaardij en in 1998 is hij als makelaar/taxateur og beëdigd door de rechtbank. Ook buiten zijn werk is Erik betrokken in Veenendaal. ,,Contact is heel belangrijk, zodat je weet wat er leeft. Zeker contact met onze klanten om te weten wat hun wensen zijn en om ze op de hoogte te houden. Als makelaar is het belangrijk om open en helder te communiceren, vooral tijdens het spannende onderhandelingstraject. Met de lokale kennis van de woningmarkt, een zeer groot en waardevol netwerk en een enthousiast team zijn wij in staat onze opdrachtgevers optimaal van dienst te zijn.''

PRESENTATIE Van Dijk - Van Essen Makelaars heeft in haar statige kantoor aan de Kerkewijk 113 verschillende startersappartementen, tussenwoningen tot vrijstaande huizen te koop. Langs de muren hangen veel woningen gepresenteerd met uitgebreide informatie op papier. ,,Natuurlijk bieden we deze tevens aan op Funda en onze site, maar op kantoor nemen mensen vaak ook nog graag even papieren in de hand. We verzorgen verder van de woningen een complete plattegrond, 360 graden foto's en doorloop video's om via alle media kopers een goed beeld te geven van de woning. En wij verzorgen alle bezichtigingen.'' Tevens zijn bij Van Dijk – Van Essen mooie nieuwbouwprojecten te vinden, zoals De Weverij in het centrum en De Spil naast Sola Fide. ,,Leuke locaties dichtbij de winkels of kijk naar ons aanbod in Veenendaal-Oost op De Leeftuinen.''

AANKOOPMAKELAAR Heeft u een nieuwe woning gevonden en wilt u zeker weten of het uw droomhuis is, neem dan Van Dijk - Van Essen in de arm als aankoopmakelaar. ,,Met onze jarenlange ervaring kunnen we iedere woning nauwkeurig beoordelen. We begeleiden de koper in dit spannende aankooptraject. Wat is een goede prijs? Wat moet ik bieden? Hoe is de bouwkundige staat? Zijn er bijzondere verplichtingen? We doen namens onze opdrachtgever de onderhandelingen en zien toe op de beste koopovereenkomst. Dit zorgt uiteindelijk voor een goede deal. Als NVM-makelaar voldoen we aan de strenge eisen van deze brancheorganisatie, waarbij onze klanten kunnen rekenen op onze expertise met alle relevante certificaten en diploma's om ons vak zo goed mogelijk uit te oefenen. Dat we ook regelmatig opdrachten krijgen van vrienden of familie van opdrachtgevers is voor ons een groot compliment. En een bevestiging dat we het goed hebben gedaan'', besluit Erik van Dijk.

Zoekt u een nieuwe woning, denk aan Van Dijk - Van Essen als aankoopmakelaar en heeft u plannen om te verkopen, bel eens voor een vrijblijvende waardebepaling met: 0318-542477. Of kijk voor meer informatie, het huidige woningaanbod en de nieuwbouwprojecten op haar website: www.vandijkvanessen.nl.