• Astrid Meyer

Van boerenkaas tot kaasplankje

Advertorial

VEENENDAAL Kaas van Kees aan de Patrimoniumlaan 13 heeft na de renovatie van de straat haar openingstijden verruimd. Voor kaas op de boterham tot een heerlijke seizoensspecialiteit, een smakelijk geschenk of kerstpakket is de winkel nu open van woensdag tot en met zaterdag.

 De kaaswinkel is al een paar jaar aan de Patrimoniumlaan te vinden. ,,Sinds vorig jaar zijn we onder de naam Kaas van Kees een zelfstandige winkel. We kunnen nu veel beter inspelen op de vraag van onze klanten en hebben meer bijzondere specialiteiten. Het huismerk is natuurlijk de Kaas van Kees. Een hele eigen lijn van jong tot oud in de variant 48+ en ook 30+. En we hebben een smaakvolle geitenkaas van jong tot oud van Kaas van Kees. Daarnaast enkele Noord Hollandse kazen, deze lijn is minder zout. De buitenlandse specialiteiten zoeken we met zorg uit en kijken naar de seizoenen. Uitgesproken smaken en zachte kaasjes uit België en Frankrijk tot Italië en Spanje. En vooral heel veel keuze in boerenkaas uit Lunteren tot Zeeland. Specialiteiten met truffel, basilicum, fenegriek of Venetiaanse kruiden. Echte ambachtelijk kazen met een uitgesproken smaak'', aldus Joke Donkersteeg.

SPECIALITEITEN

Naast een uitgebreide keuze in kaas heeft Kaas van Kees haar assortiment aangevuld met vers gebrande noten van The Nuthouse. Een grote selectie in gebrande, gezouten en ongezouten noten. ,,En verder mooie grote Italiaanse olijven met onze eigen huismixen, heerlijke Spaanse Fuet, eieren en boerenroomboter. Ambachtelijke lekkernijen.'' We passen deze aan op de smaak van de consument, en de seizoenen. Onze medewerkers kunnen u een goed en uitgebreid advies geven. U kunt hiervoor langskomen in de winkel of geef uw wensen door via de website. We maken regelmatig smakelijke combinaties van een mooie wijn met enkele kazen en stellen tevens geschenkpakketten samen in alle mogelijke maten en prijzen. De met zorg bereide ambachtelijke streekproducten zijn ook bijzonder in een kerstpakket. Bestel deze wel op tijd.''

KAASFONDUE

Kaas van Kees heeft echte seizoensliefhebberijen. ,,Zo zijn er voor de herfst- en wintermaanden bijvoorbeeld een heerlijke Zwitserse of Hollandse kaasfondue of de Mont d'Or in dennenschors.'' De kaaswinkel is nu nog vaker open. ,,Na de renovatie van de Patrimoniumlaan hebben we besloten ook op de woensdag de winkel te openen. We liepen zelf al met deze gedachte en klanten hadden tevens gevraagd of wij wellicht vaker open zouden gaan. Nu de werkzaamheden achter de rug zijn, is het tijd hier de openingstijden op aan te passen. Dus van woensdag tot en met vrijdag zijn klanten welkom van half negen 's ochtends tot half zes en op zaterdag is de winkel van half negen tot vijf uur te bezoeken. We hebben nu nog meer parkeerplaatsen voor de winkel en natuurlijk parkeert u hier gratis.'' Iedere twee weken heeft Kaas van Kees nieuwe aanbiedingen. ,,Kom daar zeker voor langs aan de Patrimoniumlaan 13. U bent van harte welkom! Kijk voor alle informatie op: www.kaasvankees.nl, besluit Joke Donkersteeg.