VAG en JEDE slaan handen ineen

VEENENDAAL Vallei Auto Groep en JEDE koffieautomaten hebben de handen ineen geslagen. Beide bedrijven maken voortaan van elkaar diensten gebruik.

De afgelopen jaren zijn Ben van Voskuilen en Arend Flier namens Vallei Auto Groep en de gebroeders Aart en Henk van der Weijden namens JEDE koffieautomaten elkaar regelmatig tegengekomen tijdens de vaak druk bezochte netwerkbijeenkomsten van de Businessclub De Heuvelrug.

Uiteindelijk na jaren borrelen en praten over elkaars handel in koffie, auto's en natuurlijk over voetbal, is het er uiteindelijk toch van gekomen dat deze Veenendaalse ondernemingen de handen ineen hebben geslagen. Bij Vallei Auto Groep in Veenendaal levert JEDE per 1 januari de koffie die bezorgd zal worden in de door JEDE nieuw aangeschafte Volkswagen Crafters.

Tijdens het goed bezochte businessontbijt bij Vallei Auto Groep feliciteerde Jan van den Berg beide bedrijven met de door hun gemaakte keuzes en gaf aan trots te zijn dat deze samenwerking tijdens het netwerken is ontstaan. Daarbij benadrukte Jan dat netwerken altijd gezellig is. ,,Je kunt daardoor soms snel tot zaken komen, maar het gunnen van handel aan elkaar kan soms ook een traject van jaren zijn, zoals in dit geval.''