• Garage G. Geurtsen blijft aan het al jaren vertrouwde adres Klompersteeg 19 bereikbaar door 'Fort aan de Buursteeg' te volgen.

    Martin Lagerweij

Totale zorg voor uw auto

REGIO Jonge occasions, gezinsauto's en bedrijfswagens. Garage G. Geurtsen aan de Klompersteeg 19 heeft een ruime keuze op haar terrein. ,,Inruilen is mogelijk en in onze werkplaats verzorgen we al het onderhoud, keuringen en reparaties. Inmiddels is een tweede bedrijf geopend in Ede waar we autoschade herstel uitvoeren en een eigen spuiterij hebben'', vertelt Gijs Geurtsen.

,,Garage G. Geurtsen geeft goede garantie; dat streven we al ruim 30 jaar na! Een auto kopen is luisteren naar de wensen van de mensen, het is een zaak van vertrouwen. We hebben zo'n 100 goede occasions. Genoeg keuze voor particulier en zakelijke rijder. Ook hebben we kleine tot middelgrote bedrijfswagens en youngtimers. Wij importeren jonge schadevrije occasions met uitsluitend aantoonbare kilometerstanden. Deze zijn goed (dealer)onderhouden. Youngtimers zijn auto's van 15 jaar of ouder; voor de zakelijke rijder erg aantrekkelijk door de bijtelling, gebaseerd op de dagwaarde. Ook voor wie een gezinsauto, tot zeven personen, sportief model of een eerste auto zoekt, hebben we voldoende keuze.'' En Geurtsen kan altijd voor u op zoek gaan om de auto te vinden bij uw wensen.

WERKPLAATS ,,Het onderscheid dat klanten ervaren is onze werkwijze in de werkplaats en de open communicatie. We zijn sterk in het stellen van een juiste diagnose voor maatwerk oplossingen voor reparatie.'' Geurtsen heeft een elektronica storingsdiagnose afdeling in de werkplaats waar zij het probleem opzoeken. ,,Met licenties van grote automerken hebben we rechtstreeks toegang tot dezelfde informatie als dealers. Collega autobedrijven schakelen ons in voor moeilijk elektrische storingen als zij deze kennis niet in huis hebben.'' In de ruime werkplaats staat op één van de negen bruggen een auto waar een motorblok naast hangt met alle gedemonteerde onderdelen. Door het vervangen van alleen het defecte onderdeel in de motor, bijvoorbeeld door reviseren, werkt Geurtsen duurzaam. Dit kost de klant minder dan een compleet component vernieuwen. En Geurtsen is onlangs in Ede een nieuw autoschadeherstel & spuitbedrijf gestart met als bedrijfsleider Gijsbert Bos.

AUTOSCHADEHERSTEL ,,Naast Garage G. Geurtsen aan de Klompersteeg in Veenendaal is aan de Francis Baconstraat 5G in Ede G. Geurtsen Autoschade geopend voor complete schadeafwikkeling.'' Iedereen is welkom het nieuwe hypermoderne schadebedrijf met de modernste technieken te bezoeken op de Open Dag van 18 mei tussen tien en drie uur. ,,Dan tonen en vertellen we alles wat wij doen in schadeherstel en mensen kunnen een kijkje nemen in de spuiterij'', besluit Gijs Geurtsen.

NIEUWE ROUTE Het adres voor reparatie en onderhoud, storingsdiagnose of een goede gebruikte auto kopen bij Garage G. Geurtsen blijft het al jaren vertrouwde adres aan de Klompersteeg 19. Door de aanleg van de nieuwe spoortunnel en de afsluiting van de spoorwegovergang op de Klompersteeg is de route gewijzigd. Het handigst is om de borden 'Fort aan de Buursteeg' te volgen. Kijk voor alle informatie op de site: www.garagegeurtsen.nl