Tanteloes in Top-100 mooiste terrassen van Nederland

RHENEN Het terras van tanteloes uit Rhenen heeft afgelopen week een plaats bemachtigd in de Terras Top 100 van vakblad Misset Horeca. Het terras van tanteloes werd zelfs beloond met een plaats bij de eerste 50 terrassen van Nederland. Voor de provincie Utrecht werd tanteloes als derde mooiste terras beoordeeld.

Horecazaken met een terras zijn in de periode april, mei en juni bezocht door zogenoemde mystery shoppers die een rapport schreven. De mystery shoppers omschreven tanteloes als volgt: 'Zeker op een zonnige dag is een bezoek aan dit restaurant absoluut de moeite waard. De uitstekende service van de medewerkers die oog voor detail hebben en de veelzijdigheid van de locatie maken dat restaurant tanteloes al jarenlang een bekend begrip in de regio is. Langs de rand van het terras zit je uit de wind en heb je een prachtig uitzicht op de rivier. De medewerker die onze wijn serveert houdt het glas keurig bij het pootje vast. Verderop wordt een flesje uitgeschonken en ook het glas bier ziet er goed uit. Fraai is ook het boventerras waar je tijdens feesten en partijen een prachtig uitzicht op wederom de rivier, maar ook het landschap erachter hebt'.

Per 1 maart 2015 is tanteloes overgenomen door Meyer Beheer BV, een onderneming die zich al meer dan 25 jaar bezighoudt met het beheren van een grote diversiteit aan horecabedrijven en vastgoed door heel Nederland.