• Pieter van Dijk

Tal van aanbiedingen bij Pieters Koopjeshoek

VEENENDAAL ,,Per 1 augustus 2019 ben ik, Pieter van Dijk van Pieters Koopjeshoek, begonnen met een afdeling binnen de bekende winkel in Veenendaal, De Box Deal/Sjakie's kringloop sinds 4 jaar gevestigd aan de Adriaen van Ostadelaan 35 in Veenendaal."

,,Binnen dit concept ben ik begonnen met de verkoop van Partijhandel hierbij verkoop ik onder meer A-merken en diverse andere producten tegen lage prijzen. Afgelopen weken hebben we heel veel leuke reacties ontvangen van de klanten die al massaal van onze aanbiedingen hebben geprofiteerd. Ze krijgen helemaal het buurt super gevoel erbij terug. Om iedereen met welk budget dan ook te kunnen laten profiteren van deze lage prijzen, hierbij moet u denken aan non-food en food producten zoals Robijn wasmiddel, Ariel maar ook schoonmaakmiddel en verzorgingsproducten zoals Ajax, Dove, Axe, Glorix en Andrelon."

,,Maar ook hebben we aan de huisdieren gedacht en hebben we een enorm assortiment aan katten en hondenvoer/snacks merken zoals, Pedigree, Bonzo, Sheba, Whiskas en Jams. Van de afdeling food veel snoep zoals M&M, puntzakken snoep maar ook producten van de bekende merken zoals De Ruijter, Honig, Heinz et cetera, allemaal met een lange houdbaarheidsdatum voor lage prijzen. Wekelijks hebben leuke dagacties met echte stuntprijzen. Deze week bijvoorbeeld twee leuke acties Robijn wasmiddel vier flessen voor 10 euro en zes puntzakken snoep voor 5 euro."

,,Ook heb ik de afgelopen weken diverse goede doelen binnen Veenendaal gesponsord, denkende aan de kledingbank, voedselbank, voedsel uit het hart gegeven maar ook schoolactiviteiten. Ook is het mogelijk om binnenkort u bestelling te laten bezorgen hierover op korte termijn meer op onze Facebookpagina te vinden.
Mensen komen uit het hele land voor onze acties, denkende aan Ede, Kesteren maar ook al Tilburg en zelfs uit België."

,,Iedereen die komende week met dit krantenartikel naar de winkel komt, krijgt een zak Mars mini gratis, zolang de voorraad strekt. Ook zijn wij te volgen op onze Facebookpagina deze groep heeft inmiddels de 2400 leden gepasseerd wij hopen u ook te mogen verwelkomen op onze pagina.https://www.facebook.com/groups/486469408123291/ en in de winkel zodat u ook kunt profiteren van onze acties ook hebben we wekelijks diverse leuke deel en like actie waar onder meer een leuke shoptegoedbon gewonnen kan worden en ziet u dagelijks/wekelijks onze nieuwe producten die we binnen hebben gekregen."

,,Adriaen van Ostadelaan 35, Veenendaal. Een gratis kopje koffie/thee staat uiteraard voor u klaar."