TableTalk haalt recordbedrag op voor Jeugdsportfonds

VEENENDAAL TableTalk, de businessclub van de stichting Toptafeltennis SKF, hield 30 juni haar slotevent van het seizoen. Locatie was de lounge en keuken van het Ontmoetingshuis in Veenendaal Oost. Daar was er goed nieuws: een record bedrag voor het Jeugdsportfonds en de vijf kledingsponsors die hun contract verlengden.

Na een woord van welkom voor de aanwezige sponsors, sporters en vrijwilligers blikte de voorzitter van de stichting Toptafeltennis SKF, Ronald van Roon, kort terug op het afgelopen seizoen. Een seizoen dat prestatief zeer succesvol voor de dames en heren van SKF is verlopen. Niet eerder in de historie van SKF speelden de beide teams tegelijkertijd in de eredivisie. Daarnaast zorgden de dames voor de nodige publiciteit door als verliezend finalist net naast de landstitel te grijpen. Ook bereikten zij de Final Four (bekerfinale) en werden zij genomineerd voor de titel van Sportploeg van Veenendaal. Het leverde dit seizoen (nog) net geen prijzen op, maar het verschil met de eerste plaatsen wordt kleiner ...

KOKEN Onder regie van kok Reimond Huisman van Gasterij De Klaveet uit Achterveld werd vervolgens in teams een drie-gangendiner bereid. Met een knipoog was hierbij een wedstrijdelement ingebracht. De beoordeling van de kok, aangevuld met scores uit de sport- en kookquiz zorgden voor de nodige hilariteit.

Na het voorgerecht was er aandacht voor het Jeugdsportfonds. Sinds haar oprichting vraagt TableTalk aandacht voor dit goede doel. De samenwerking tussen SKF, TableTalk en het Jeugdsportfonds komt tot uiting via het logo van het Jeugdsportfonds op de wedstrijd- en inspeelshirts van Dames 1 en Heren 1 en reclameborden in de zaal. Tevens wordt per gescoord punt van beide teams een geldelijke afdracht aan het Jeugdsportfonds gedaan. Als resultaat van de inspanningen in het seizoen 2014-2015 mocht Ate Brouwer (Sportservice Veenendaal) een cheque ter waarde van 1.580 euro voor het Jeugdsportfonds in ontvangst nemen. En dat betekende een recordbedrag in drie jaar samenwerking.

SPONSORCONTRACTEN Van het sponsorfront was ook goed nieuws te melden. De vijf huidige kledingsponsors verlengden hun zilveren overeenkomst ook voor komend seizoen. De namen van Weller Personeel, Van Voskuilen Woudenberg, Autobedrijf Jacco de Gooijer, HZW Accountants en Belastingadviseurs en Van Roon Consulting zijn ook komend seizoen zichtbaar op de tenues van SKF.