• Astrid Meyer

Succesvol jaar bij Perron 61

Advertorial

VEENENDAAL De kiosk op Station Veenendaal Centrum wil met deze smakelijke actie haar klanten bedanken voor haar succesvolle eerste jaar. Perron 61 behaalde bij de best beoordeelde bezorgrestaurants in Veenendaal van Thuisbezorgd.nl zelfs een tweede plaats en is momenteel het enige 5 sterren beoordeelde restaurant van Veenendaal.

Perron 61 opende een jaar geleden met koffie, broodjes, warme lunch tot complete maaltijden 's avonds. In haar open keuken met moderne RVS inrichting, grill en oventje laat de kiosk haar klanten zien hoe vers alles is. ,,We beginnen iedere ochtend met het snijden van de verse groenten en de eerste koppen koffie gaan vaak met een deksel mee op reis. Vanaf de eerste dag krijgen we al veel mensen langs, die vaak hun waardering geven over onze producten. Vooral onze Döner was vanaf de opening al heel populair. Vers gegrild en afgesneden voor op een broodje of in een wrap met verse sla, tomaten en een lekkere saus. We krijgen ook veel mensen uit de buurt die bellen om eten af te halen, of ze gaan hier even gezellig zitten met een complete schotel met pita, friet, salade en saus'', vertelt Beyti Bekar. Bezoekers kunnen op hun bestelling wachten aan de vierkante tafeltjes met leder beklede stoelen of op lederen bankjes tegen de wand.

THUISBEZORGD.NL Perron 61 verzorgt niet alleen de vroege bus- en treinreizigers. Zij wist al vrij snel te starten met de bezorging van schotels en menu's. ,,Ook hierin zagen we al na enkele weken veel succes en nu rijden we niet alleen maaltijden in Veenendaal, maar tevens in De Klomp, Elst en Rhenen. Van vier uur 's middags tot negen uur 's avonds bezorgen we al bestellingen vanaf 6,99 euro. Hiermee zijn we de enige in Veenendaal waar mensen voor kleine orders terecht kunnen; we rekenen dan wel een euro bezorgkosten. Daarnaast krijgen we nog steeds veel bestellingen telefonisch door. Ook van reizigers die tijdens de terugreis bellen met: 0318-785608 en aangeven hoe laat zij aankomen. De maaltijd staat dan klaar om mee naar huis te nemen en soms eten zij aan één van de tafeltjes in onze kiosk. We staan hoog genoteerd in de reviews met vijf sterren en eindigden vorig jaar als nieuwkomer op de tweede plek bij de best beoordeelde bezorgrestaurants in Veenendaal.''

ACTIE Perron 61 heeft naast de koffie, thee, chocolademelk en verschillende fruitsappen vanaf 's ochtends al heerlijke broodjes staan. ,,Hiermee bieden we al een goed ontbijt en klanten nemen deze ook mee als lunch op het werk. Of ze nemen een snoepreep mee als tussendoortje. Vanaf de middag krijgen we veel mensen voor een lunch langs. Danwel een luxe belegd broodje of een warme snack uit de frituur. Met het succes van de bestellingen via Thuisbezorgd.nl is ons menu flink uitgebreid. Zo was er bijvoorbeeld vraag naar Falafel en dit is onder andere toegevoegd aan onze kaart. We willen alle klanten bedanken voor ons succesvolle jaar en iedereen kennis laten maken met Perron 61. Daarom hebben we op 2 en 3 maart ons bekende Broodje Döner voor maar 2,50 euro bij afhalen'', besluit Bekar. Kom ook eens langs op Station Veenendaal Centrum of bestel je maaltijd voor thuis bij Perron 61 via Thuisbezorgd.nl.