Start verkoop nieuwbouwproject De Veense Poort

VEENENDAAL Tijdens de Nieuwbouwbeurs Veenendaal start de verkoop van de eerste fase van het project De Veense Poort. Het project gelegen aan de westkant van Veenendaal, dicht bij de Rondweg-West. In totaal worden hier circa 250 woningen gerealiseerd in verschillende fases, waaronder diverse typen woningen zoals Verandawoningen, eengezinswoningen en appartementen.

Nieuwbouwproject De Veense Poort kent dus volop woonvariatie. Tijdens de eerste fase zullen er acht Timpaan Verandawoningen type Smart en zes Timpaan Verandawoningen type Large in verkoop worden gebracht. De Timpaan Verandawoning type Large is een levensloopbestendige woning, met een volledig woonprogramma op de begane grond.

De Nieuwbouwbeurs vindt plaats op vrijdag 6 november van 18.00 tot 21.00 uur en op zaterdag 7 november van 11.00 tot 15.00 uur in het gemeentehuis Veenendaal aan het Raadhuisplein 1. Op de beurs zijn de verkopend makelaars, Van Ginkel & Van Bemmelen en Diepeveen Makelaars, aanwezig om geïnteresseerden informatie te geven over de woningen.

Het appartementengebouw dat ook in het project zal worden gerealiseerd is nog in ontwikkeling. Zodra deze ontwikkeling is afgerond, zal dit gebouw in verkoop worden gebracht.