Start verkoop 'Mijn eigen straat'

VEENENDAAL In het I-centrum Veenendaal-Oost gaat zaterdag 28 maart van 11.00 tot 14.00 uur het project 'Mijn eigen straat' in de verkoop. Een bijzonder project, want 'Mijn eigen straat' is ontwikkeld met het concept Eigenwijk, dat wil zeggen: ontwikkelen samen met de consument.

Door middel van workshops hebben geïnteresseerden aangegeven wat ze belangrijk vinden in en om hun huis en wat ze graag terug zouden zien in het project. Dit is gedaan door het maken van moodboards en door samen met de architect INBO en ontwikkelaar LATEI woningplattegronden te tekenen.

Door te luisteren, samen te kijken naar mogelijkheden en oplossingen en door partijen samen te brengen is een optimaal eindbeeld ontstaan. De input van de consumenten heeft gezorgd voor de vele mogelijkheden die er zijn in de verschillende woningen. Het project Mijn eigen straat bestaat uit zestien twee-onder-een-kapwoningen en zes geschakelde patiowoningen in de straten.

De twee-onder-een-kapwoning type A is te koop vanaf 260 duizend euro vrij op naam, type C vanaf 300 duizend euro vrij op naam en de geschakelde patiowoningen van type B kosten 295 duizend euro vrij op naam. Bij type B kunnen mensen kiezen voor slapen boven of slapen beneden. Bij type A en C kunnen ze kiezen uit twee architectuurstijlen: klassiek en eigentijds en of ze liever een voorentree of een zijentree willen. Een uitbouw, een erker of een dakkapel behoren ook tot de mogelijkheden.

Kijk voor meer informatie op www.mijneigenstraat.nl of kom naar de start verkoop.