• BPD Ontwikkeling
  • BPD Ontwikkeling

Start bouw van 88 appartementen project Het Stempel

VEENENDAAL BPD Ontwikkeling vierde dinsdag samen met kopers en projectbetrokkenen dat de bouw van 88 appartementen in de tweede fase van project Het Stempel in Veenendaal is gestart. Wethouder Engbert Stroobosscher van de gemeente Veenendaal verrichtte hiervoor de symbolische handeling op de bouwlocatie.

 

Ruim negentig aanwezigen waren getuige van de onthulling van de eerste steen door wethouder Stroobosscher. Deze steen zal in een later stadium worden ingemetseld. Voor de kopers bood deze bijeenkomst de mogelijkheid hun toekomstige buren te ontmoeten. Rob Arends van BPD: ,,Fijn dat we na vele jaren ontwikkelen kunnen starten met dit fraaie gebouw."

Ook wethouder Engbert Stroobosscher is blij met de ontwikkeling: ,,De goede samenwerking met BPD heeft geleid tot een prima invulling van het masterplan voor dit deel van het centrum.  We moeten nog door de bouwfase heen, maar dit mooie appartementencomplex is een belangrijke toevoeging aan de kwaliteit van de binnenstad van Veenendaal."

 

HET STEMPEL Waar vroeger brieven werden gestempeld in het oude postkantoor en het dienstenkantoor van de gemeente stond, verrijst nu een verzameling bijzondere gebouwen: Het Stempel. In het centrum van Veenendaal, maar aan de centrumring, waardoor de uitvalswegen snel te bereiken zijn. Het station Veenendaal-centrum ligt op 5 á 10 minuten loopafstand. Meer informatie: www.hetstempel.nl.