• BPD Ontwikkeling B.V.

Start bouw Het Tabakserf komt dichterbij

ELST Gebiedsontwikkelaar BPD is eigenaar geworden van de grond aan Het Bosje waarop de eerste vijftien woningen van project Het Tabakserf gebouwd gaan worden. De gemeente Rhenen heeft de gronden overgedragen. BPD en Ter Steege Bouw Vastgoed kunnen nu starten met voorbereidingen voor de bouw van de eerste fase van Het Tabakserf. De verkoop van de woningen is inmiddels gestart. Er zijn nog enkele woningen beschikbaar.

Aan Het Bosje in het dorp Elst komen in twee fases 29 nieuwbouwwoningen rondom een groen plantsoen. Het Tabakserf is qua architectuur en opzet duidelijk geïnspireerd op de rijke historie van Elst. Met veel groen, veilige speelplekken, voldoende parkeergelegenheid en veel voorzieningen in de buurt.

In Het Tabakserf zijn zes verschillende woningtypes beschikbaar. Van vrijstaand tot een rijwoning of een hoekwoning. Er zijn ook huizen met de mogelijkheid voor het volledige woonprogramma op de begane grond, zogenaamde toekomstbestendige woningen. Meer informatie op www.tabakserf.nl.