• ANP Foto

Specsavers schenkt geld aan Netwerk voor jou

VEENENDAAL Stichting Netwerk voor jou heeft een cheque van 1.288,83 euro gekregen van Specsavers Veenendaal. De opticien spaart elk jaar voor een lokaal en een nationaal doel. Dit jaar waren dat respectievelijk Netwerk voor jou en het Oogfonds. 

Het bedrag is tot stand gekomen omdat de winkel voor elk verkocht montuur of hoortoestel een vast bedrag opzij zet voor stichting Specsavers Steunt. 

NETWERK Stichting Netwerk voor jou biedt hulp aan kwetsbare inwoners van Veenendaal die weinig of geen netwerk hebben en het vaak financieel ook niet breed hebben.

DANKBAAR Evert van Manen, optiekdirecteur van Specsavers Veenendaal: ,,Het is elk jaar weer leuk om een organisatie uit de buurt blij te mogen maken met een donatie. Het is voor een lokaal initiatief namelijk ontzettend moeilijk om aan financiële middelen te komen. We merken elk jaar weer dat doelen ontzettend dankbaar zijn voor dit initiatief. Dat moedigt ons ook aan om een mooi bedrag bij elkaar te sparen. We weten zeker dat het goed besteed gaat worden."