Spaar voor porseleinen servies bij EMTÉ Ederveen

EDERVEEN Bij de EMTÉ supermarkt in Ederveen kunnen klanten de komende elf weken sparen voor een gratis porseleinen servies. De actie loopt van zondag 13 maart tot zaterdag 28 mei.

Ondernemer Anton van Rinsum: ,,De afgelopen acties bij EMTÉ zijn positief ontvangen door de consument, ik verwacht daarom ook weer veel van onze Servies actie. Het betreft porseleinen servies van Intermezzo. Een merk dat veel in de horeca wordt gebruikt en een hoogwaardige kwaliteit biedt.''

In de actieperiode krijgen klanten bij aankoop van elke tien euro aan boodschappen een spaarzegel. Bij een aantal actieartikelen krijgt de klant een extra zegel. Bij tien zegels is de spaarkaart vol en neemt de klant een deel van het servies naar keuze gratis mee naar huis. Anton van Rinsum: ,,Voor veel van onze klanten is de spaarkaart snel vol te maken. Ook voor de kleinere huishoudens is het prima mogelijk om verschillende delen van het servies bij elkaar te sparen, aangezien de actie elf weken duurt en helemaal omdat er iedere week flink wat extra actieproducten geselecteerd zijn waarbij we zegels weggeven."

Bij de spaaractie voor een porseleinen servies krijgen klanten de eerste week dubbele zegels. Bij elke 10 euro aan boodschappen geeft EMTÉ twee zegels.