• Koert van As

Scapino opent winkel in nieuwe stijl

VEENENDAAL Een nieuw gezicht en nieuw concept voor Scapino. Scapino Veenendaal heeft de deuren geopend van haar filiaal met het nieuwe logo en concept. De winkel is te vinden in winkelcentrum Passage Corridor.

Houten stellingen, lichte kleuren, heldere verlichting: de pas geopende winkel laat een nieuw en ander Scapino zien. Op de voorgevel prijkt trots het nieuwe logo in stoere, rode letters. ,,We hebben afscheid genomen van het geel in de oude huisstijl", zegt rayonmanager Cecile Lapré. ,,De kleur rood hebben we gehouden. Dat is de kleur van energie, kracht, passie en liefde. Het 'groter dan'-teken staat voor 'meer Scapino'. Denk aan meer kwaliteit, meer gemak, meer keuze, meer service en nog veel meer!"

De winkel is verbouwd volgens het nieuwe concept. ,,Klanten zullen verrast worden en gaan een heel andere Scapino ervaren dan ze gewend zijn. De schoenen worden op model gepresenteerd, niet meer op maat'', aldus Lapré. ,,De klant kan bij ons terecht voor schoenen, mode en sport voor het hele gezin."