Samenloop voor Hoop Pop up Store geopend

VEENENDAAL In Passage de Corridor is zaterdag de allereerste Samenloop voor Hoop Pop up Store van Nederland geopend. De winkel is geopend tot en met 12 juni en die dag gaat om 19.00 uur de Samenloop voor Hoop in Veenendaal van start.

De opening werd gedaan door de winnaar van The Voice Kids Lucas, na het plaatsen van de laatste voetstappen naar de Pop up Store zong hij in de winkel nog een nummer. Lucas heeft nog een handtekening gezet op drie t-shirts en deze worden verloot, wil je een kans maken op één van deze t-shirts kom dan naar de Pop up Store en doe een donatie en laat je naam en telefoonnummer achter.

Zaterdagmiddag organiseerde dansschool You and me Dance een flashmob voor kinderen en haalde hiermee een leuk bedrag op. De gehele opbrengst van de Pop up Store gaat naar het KWF voor onderzoek en naar het in oprichting zijnde Inloophuis in Veenendaal.

Heel bijzonder is dat alles in de winkel is gesponsord, steeds meer ondernemers uit Veenendaal bieden iets aan om te sponsoren. Passage de Corridor heeft zelfs het pand gratis ter beschikking gesteld. Up & Downies brengt elke dag een cake om die te verkopen, koningin Elsa van de film Frozen komt na het grote succes van zaterdag komende woensdagmiddag 3 juni 's middags nog een keer schminken.

Er zijn verschillende activiteiten in de Pop up Store en natuurlijk zijn hier ook de kaarsenzakken die op de Samenloop voor Hoop neergezet worden te koop. Ze kunnen ook direct versierd worden.

De laatste voetstappen naar de Pop up Store zijn door Lucas op de vloer geplakt en we hopen dat er nog heel veel voetstappen naar de Samenloop voor Hoop op 12 en 13 juni gaan. En de kleinere voetstappen kunnen op 13 juni meedoen met de Kindersamenloop, deze is van 10 uur tot 11 uur. Inschrijven hiervoor kan via de website of in de Pop up Store.