• Kapster Lucy (links) en Liana in de opgeknapte salon.

    Feike Klomp Tekst

Salon: doorstart na brand

Advertorial

VEENENDAAL De schouders eronder en weer doorgaan. Dat is het motto van Liana Kroon en haar team van Liana's House Of Beauty. Na een brand en veel waterschade is de schoonheidssalon weer helemaal opgeknapt. Afgelopen zaterdag vond de feestelijke heropening plaats. Liana's House Of Beauty is terug en hoe. De salon biedt een volledig allround concept waar de klant zich thuisvoelt.

Feike Klomp

Woensdag 19 september kreeg eigenaresse Liana Kroon de schrik van haar leven. Haar zaak, waar ze zes jaar haar ziel en zaligheid in had gestopt, kreeg te maken met een brand: ,,Op zich viel de brand zelf qua omvang mee, maar de waterschade bleek enorm. Een flinke domper voor ons."

Terwijl de zaak tijdelijk op 't Boveneind werd voortgezet, kreeg de salon een compleet nieuwe look. ,,Na een tijd van hard werken, hebben we er weer zin in om door te gaan", klinkt de strijdvaardige Liana. ,,Onze doorstart hebben we zaterdag gevierd met een drankje en een hapje. We zijn blij dat onze vaste klanten ons dit vertrouwen geven."

Liana's House of Beauty is een schoonheidssalon met meerdere disciplines. In de kapsalon kunnen zowel dames, heren als kinderen terecht. Hier zwaait vooral Lucy de scepter. ,,Ons uitgangspunt is dat we steeds meer op een haarvriendelijke manier gaan werken. We gebruiken producten op natuurbasis. Bijvoorbeeld het merk Source. Dat is een speciale lijn van L'Oréal, gericht op een natuurlijke schoonheid. Vega en duurzaamheid staan hierbij centraal."

DRIE MASSEURS Maar Liana's House Of Beauty is meer dan een kapsalon alleen. ,,Wij geven ook ontspannings- en sportmassages. Daarvoor staan onze drie masseurs klaar. Hierbij staat een algehele klachtenbehandeling centraal, in een prettige en ontspannen omgeving." Liana's House of Beauty beschikt verder over een salon voor nagelverbetering, waarbij gebruik wordt gemaakt van het revolutionaire nagelproduct IBX.

De veelzijdige Kroon is naast gediplomeerd schoonheidsspecialiste en professioneel wimperstyliste ook voedingsdeskundige: ,,Ik help klanten om op een lekkerder en makkelijker manier af te vallen. Daarbij maak ik gebruik van het product Straight away. Dit product bestaat uit een serie complete maaltijdvervangers in de vorm van shakes, havermout, soepen, repen en warme gerechten. We gaan samen aan de slag. Elke week is er een op een contact."

Om de (her)opening te vieren heeft de opgeknapte salon een aantrekkelijke actie: ,,Wij verhogen een gekochte Liana's cadeaubon tijdelijk met tien euro. Als waardering voor het vertrouwen in ons. Deze actie loopt tot en met 31 december."

Het team nodigt iedereen uit om een kijkje te nemen of om een afspraak te maken. Parkeren gratis voor de deur.
Liana's House of Beauty. Prins Bernhardlaan 105, 3905 JA Veenendaal. T: 0318-506318. E: info@lianashouseofbeauty.nl I: www.lianashouseofbeauty.nl