• Socks & Shorts is een smalle diepe winkel met een enorm assortiment aan de Hoofdstraat 83, tegenover de Bernard van Kreelpoort

    Astrid Meyer

Ruitsok en fantasiepanty tot boxers

Advertorial

VEENENDAAL Nette of juist vrolijk gekleurde sokken, zwarte panty's of met een print, strakke boxers en ander ondergoed. Socks & Shorts aan de Hoofdstraat 83, tegenover de Bernard van Kreelpoort, is het adres voor been- en ondermode.

De winkel bestaat al een 25 jaar en de laatste 18 jaar onder de naam Socks & Shorts. ,,Zelf ben ik hier elf jaar geleden als parttime kracht begonnen. Onder de vleugel genomen leerde ik steeds meer tot samen de inkopen doen op de grote beurzen. Begin van het jaar kreeg ik het aanbod de winkel over te nemen. Hier heb ik nog wel even over na moeten denken, maar het is een enorm leuke uitdaging. We hebben een enthousiast en gezellig team en veel vaste klanten die hier altijd goed slagen. Het was ook heel bijzonder dat op 1 juni verschillende klanten langs kwamen om me te feliciteren met mijn eigen winkel. Hiervoor wil ik iedereen nog graag bedanken. Binnen de collectie wil ik enkele merken verder uitbreiden, zodat we nog meer trends bieden in alles van een nette panty tot een opvallende fantasiepanty'', vertelt Bea Muller.

BEENMODE Socks & Shorts is een smalle diepe winkel, waarbij de wanden helemaal vol hangen met een enorm assortiment van zwarte en witte sokken, maar ook veel blauw en felle kleuren. ,,Ik ga een winter- en zomercollectie voeren. In de zomermaanden meer de lichte 8 denier panty's en sneakersokjes en in de koude maanden zijn er meer wollen sokken aan de wand te vinden. We hebben een ruim assortiment voor dames en heren. Zoals Falke, Bonnie Doon, Hudson, Tommy Hilfiger en bijvoorbeeld de Burlington sokken voor de heren. Exclusief bij Socks & Shorts. Wanneer je goed gekleed gaat zitten en je broekpijp komt wat omhoog, wil je natuurlijk bijpassende sokken onder je pak hebben.'' De verkoopsters 'weten het naadje van de kous' en kunnen adviseren in kleur tot een panty van de juiste dikte.

ONDERGOED ,,Voor de dames hebben we de bekende panty's van Wolford en ook Kunert, waarvan ik de collectie van de laatste verder wil gaan uitbreiden. En zijn we exclusief met Oroblù. Italiaanse beenmode met ook veel keuze in fantasiepanty's met wisselende prints van stippen tot een bloemmotief. Verder hebben we yoga sokken en voor een eigen stijl de Happy Socks.'' Vrolijke kleurtjes en prints van stippen tot fruit geven een persoonlijke uitstraling met een creatieve stijl voor zowel dames als heren. Socks & Shorts heeft voor de dames bodies en truitjes en een compleet assortiment ondermode. ,,In shorts hebben we voor de dames en heren de bekende merken als Sloggi, Calvin Klein, het stoere Tommy Hilfiger en een uitgebreid aanbod in Björn Borg. Voor jongens en heren ook Diesel en Hom en deze zomermaanden tevens kleurrijke zwemshorts en in een beachprint van Brunotti'', besluit Bea.

De diepe winkel van Socks & Shorts biedt Veenendaal een leuk aanbod in geklede en vrolijk gekleurde sokken, panty's en ondermode. Loop eens binnen om uw outfit helemaal af te maken met mooie beenmode en ondergoed bij de Hoofdstraat 83. Voor de nieuwste aanwinsten en aanbiedingen volg haar Facebook en kijk voor alle informatie op: www.socks-n-shorts.nl.