• Room108 heeft sinds zaterdag 6 april de deuren aan de Hoogstraat geopend.

    Feike Klomp Tekst

Room108 opent de deuren

VEENENDAAL Hartje Veenendaal is een nieuwe sfeervolle zaak rijker: Room108. Sinds zaterdag 6 april heeft eigenaar Marco Dekker de deuren geopend. Room108 is het nieuwe lifestyle merk. Een zitmeubelen merk, gespecialiseerd in hippe hoekbanken, bankstellen, fauteuils, eetkamerstoelen en accessoires.

Feike Klomp

,,Onze doelstelling is om mooie meubelen aan te bieden die naadloos aansluiten bij de laatste woontrends", legt Dekker in de meer dan 300 vierkante meter grote sfeervolle winkel uit. ,,Het aanbod van Room108 is betaalbaar en daarom voor een zeer brede doelgroep bereikbaar. De collectie van Room108 begint met een scherpe aanvangsprijs. Deze prijs is zeer concurrerend. Room108 hanteert niet voor niets het motto 'Create your own style'."

Room108 biedt meubelen op maat. Sterker, er zijn vaak honderden opties in zowel stof als leer mogelijk. ,,Wij blinken uit in variaties en mogelijkheden. Alleen onze stoffencollectie bestaat al uit meer dan 700 verschillende kleuren, onderverdeeld in zes verschillende prijsgroepen", benadrukt Dekker. ,,Daarnaast beschikken we over een grote en veelzijdige leercollectie met daarin de meest uiteenlopende leersoorten, van modern tot vintage."

UNIEKE EIGENSCHAPPEN Kenmerkend voor Room108 is de vrijheid die de koper heeft bij het samenstellen van de meubelen. Dat is een van de unieke eigenschappen van het trendy merk. ,,De mogelijkheden met onze bankstellen en hoekbanken zijn bijna onbeperkt. De meeste modellen zijn volledig zelf samen te stellen uit een grote hoeveelheid aan beschikbare elementen. Een bijzondere afmeting is voor ons dan ook bijna gewoon."

De meubels die in de nieuwe Veenendaalse interieurzaak staan, zijn maar een deel van het aanbod. De opstellingen dienen ook ter inspiratie. ,,Als iemand bijvoorbeeld een mooie hoekbank zoekt, dan zijn er vele opties. Ons motto is: stel de hoekbank zelf samen en bepaal zelf de kleur, afmeting en de opstelling. Wij leiden de klant vakkundig door het hele proces. Door onze ervaring op het gebied van inrichting kennen wij het klappen van de zweep." Marco Dekker is overigens geen onbekende in dit vakgebied. Al jaren runt hij vol passie Lounge Interieur Ede aan de Achterdoelen 29 in Ede. Samen met zijn team heeft hij al talloze woonkamers van een nieuwe look voorzien.

Om iedereen kennis te laten maken met Room108 is er in de hele maand april een aantrekkelijke actie. ,,Bij de aanschaf van een bank krijgt u twee sierkussens naar keuze gratis." Wandel gerust binnen bij Room108. Wees welkom en 'Create your own style'. Room108 heeft een eigen bezorgdienst. De meubels worden aan huis afgeleverd.

Room108 Veenendaal. Hoogstraat 9, 3901 CE Veenendaal. T: 0318-746000. F: F: Room108-Veenendaal Instagram: room108veenendaal E: info@room108-veenendaal.nl I: www.room108.nl/veenendaal I: www.lounge-ede.nl