Reggefiber houdt kleurplaatactie voor kinderen in Veenendaal

VEENENDAAL De aanlegwerkzaamheden voor het glasvezelnetwerk van Reggefiber zijn in volle gang. Ruim 17.000 huishoudens in Veenendaal zijn al aangesloten op het glasvezelnetwerk. Ook huishoudens in Petenbos en Dragonder-Noord ontvangen binnenkort een afspraakvoorstel voor de installatie van het glasvezelaansluitpunt. Daarom is Reggefiber met een glasvezelinformatiepunt aanwezig in de wijk. Hier kunnen inwoners terecht met al hun vragen over glasvezel. Daar wordt ook tot 17 mei een kleurplaatactie gehouden. Kinderen die deelnemen maken kans op een van de mooie prijzen.

Alle kinderen tot 12 jaar en woonachtig in Veenendaal zijn welkom om een kleurplaat op te halen bij een van de glasvezelinformatiepunten. Degenen die de kleurplaat mooi inkleuren en voor 17 mei inleveren, maken kans op één van de vier Slagroom Snoet spellen.

Het glasvezelinformatiepunt van Reggefiber staat op verschillende plaatsen in Veenendaal. Inwoners zijn van harte welkom tussen 10.00 en 17.00 uur en op vrijdag van 10.00 tot 20.00 uur op de volgende locaties: Dr. Slotemaker de Bruïneplein (dinsdag, donderdag en zaterdag); Zandstraat, nabij Scheepjeshof (woensdag en zaterdag); Paddenstoelenlaan (woensdag) en Ronde Erf (donderdag en vrijdag).

Kijk voor meer informatie over glasvezel en de kleurplaatactie op www.eindelijkglasvezel.nl/veenendaal.