• Mariska de Kleijne: ,,Het verrast mij elk jaar weer hoe dik het boek met kandidaten is dat aan de jury overhandigd wordt. -

    Rabobank Vallei & Rijn

'Rabobank trotse hoofdsponsor van Business Event'

VEENENDAAL De veertiende editie van het Business Event gemeente Veenendaal vindt maandag 19 november plaats in De Basiliek te Veenendaal. Tijdens het officiële programma zullen de awards uitgereikt worden aan de meest onderscheidende ondernemers uit Veenendaal. Daarna is er ruim de gelegenheid voor ondernemend Veenendaal om elkaar te ontmoeten. Een 'tête-à-tête' met de hoofdsponsor van het evenement, Rabobank Vallei & Rijn. Mariska de Kleijne, directievoorzitter, aan het woord.

Rabobank Vallei & Rijn is de hoofdsponsor van Business Event Veenendaal, wat is het verhaal achter het hoofdsponsorschap?

,,Rabobank laat met het hoofdsponsorschap zien wie het is voor ondernemers: dichtbij en betrokken bij een toonaangevend netwerkevenement, als Business Event Veenendaal. Op deze manier stimuleren en waarderen we ondernemerschap in deze regio. En dat is belangrijk, omdat ondernemers het verdienen om in het zonnetje te staan voor datgene wat zij in onze regio Food Valley doen. Als Rabobank dragen we daarnaast graag bij aan mooi netwerkplatform met zo’n 500 ondernemers. Daarnaast laten we zien dat we dé zakelijke partner zijn voor ondernemers in de Food Valley."

Rabobank al 14 jaar hoofdsponsor?

,,Klopt, het is de veertiende editie. Dus dat is ook een compliment aan de organisatie en het Veenendaalse bedrijfsleven. De vijver is dus nog vol en springlevend. Het verrast mij elk jaar weer hoe dik het boek met kandidaten is dat aan de jury overhandigd wordt. De genomineerde ondernemers zijn daarvan het levende bewijs. Met hun ondernemerschap zorgen zij ervoor dat Veenendaal trots kan zijn."

Kun je wat vertellen over de prijs die namens Rabobank Vallei & Rijn wordt aangeboden?

,,Rabobank is een coöperatieve bank voor iedereen. Daarom stellen we ook de Rabo Publieksprijs beschikbaar. Iedereen in de zaal kan stemmen op een van de genomineerde ondernemers. Terugkijkend op de eerdere edities: het publiek zoekt naar dat pure, dat échte wat de ondernemer zo speciaal maakt in deze regio. Niet het grootse. Dat gaan we 19 november aanstaande meemaken. Ik kijk ernaar uit en ben benieuwd."

Genomineerden: BITE, The Motion Content Company en Verfijnd Veenendaal nemen het tegen elkaar op in de categorie ‘Jonge ondernemer/Onderneming’. In de categorie ‘MKB & Detailhandel’ strijden Restaurant Vendel, On4Marketing en DOK 2 tegen elkaar en Boot Organiserend Ingenieursburo Bert van Kruisum Schilders- glaszettersbedrijf en Cellro vertegenwoordigen de categorie ‘Grootzakelijk’.

Business Event meemaken? Bestel kaarten via www.businesseventveenendaal.eventbrite.nl