• Carry Munnikhof (rechts) overhandigt de cheque van 1.000 euro voor het project 'My Book Buddy'.

    Soroptimistenclub

Pubquiz Soroptimistclub Rhenen/Veenendaal levert 1.000 euro op

VEENENDAAL Soroptimistclub Rhenen/Veenendaal en omstreken organiseerde dit jaar voor de vierde keer een pubquiz voor het goede doel. De opbrengst van 1.000 euro van de pubquiz ging naar het project 'My Book Buddy'. Dit project richt speciale bibliotheken in, op scholen voor kansarme kinderen in het primaire onderwijs. Zowel in ontwikkelingslanden als in Nederland.

Hoe heet de langste rivier van Europa, met welke diersoort kwam Veenendaal onlangs in het landelijke nieuws, wanneer werd onze Grondwet in de huidige vorm vastgesteld. Zomaar een paar van de tachtig (ook kijk- en luister-)vragen uit de Pubquiz die Soroptimistclub Rhenen/Veenendaal onlangs in Sportcafé de Duck' weer organiseerde voor het goede doel; het project My Book Buddy. De cheque werd door Carry Munnikhof, voorzitter van soroptimistclub Rhenen/Veenendaal., overhandigd aan een vertegenwoordiger van My Book Buddy.

Onder ludieke namen als onder meer 'Take Five, the Four Tops, Team Acht, de Rotarinnen, de Vrienden van Oma streden elf teams van gemiddeld vier/vijf personen om de hoogste eer. Die was dit jaar weggelegd voor het team 'de Vrienden van Oma'.