• Presentator Rens de Jong, Paul van Ruler, Jan Nijland en Leon van Kempen van Prometheus Informatics en wethouder Marco Verloop.

    Annemarie Bakker
  • De winnaars van de eerste FoodValley ICT Awards.

    Annemarie Bakker
  • Alle genomineerden van de FoodValley ICT Awards.

    Annemarie Bakker

Prometheus Informatics wint ICT-award

VEENENDAAL Prometheus Informatics uit Veenendaal is maandagavond uitgeroepen tot ICT-onderneming van het Jaar in de regio FoodValley in de categorie 'most innovative software company'.

Dat gebeurde tijdens de eerste uitreiking van de FoodValley ICT-awards in De Basiliek in Veenendaal. Wethouder Marco Verloop van Veenendaal reikte namens ICT Campus de prijs uit aan Jan Nijland, Leon van Kempen en Paul van Ruler van Prometheus Informatics. ,,Hier zijn we enorm trots op, we hebben als team een geweldige prestatie neergezet'', was de eerste reactie van het drietal.

Andere genomineerde bedrijven in deze categorie waren Easy Systems uit Ede, Emendis uit Veenendaal, Lias Software uit Ede, e-Con Solutions uit Veenendaal, Wentzo Wireless uit Garderen en ProductIP uit Ede.

Het evenement in De Basiliek trok ruim 350 bezoekers. De FoodValley ICT-awards is het startsein voor 'Taste of IT', een gezamenlijk initiatief van ICT Valley en ICT Campus om deze sector binnen de regio FoodValley landelijk en zelfs wereldwijd op de kaart te zetten.

De eerste editie van de FoodValley ICT Awards was volgens organisator Network Business Events een succes. ,,Dit laat maar weer eens zien hoeveel kwalitatieve ICT-bedrijven de FoodValley rijk is. Plus hoe belangrijk het is om met elkaar samen te werken.''

Meer informatie op de website www.foodvalley-ictawards.nl.