• Astrid Meyer

Prive Suzuki Lease.nl

Kroon maakt een complete nieuwe Suzuki bereikbaar

 

Een auto leasen is niet langer alleen voor de zakelijke rijder. Juist doordat alle kosten voor een auto in het maandbedrag zitten, is het voor iedereen aantrekkelijk. ,,Het is nog nieuw in de particuliere markt, maar wij hebben al heel goed gekeken wat mensen willen. Enkele bedrijven zijn begonnen in het private lease en wij zien het ook zeker als een nieuwe toekomst voor de autobedrijven. En tevens vroegen onze klanten hiernaar. Met een nieuwe website: www.privesuzukilease.nl kan iedereen thuis een persoonlijke offerte vragen en we hebben in Veenendaal nu klanten uit het hele land. Want dit is ons initiatief; compleet met wat wij maar aan wensen konden bedenken en scherp geprijsd,'' vult Jan van Bennekom aan. Autobedrijf Kroon wil haar klanten echt dat onbezorgde rijden geven en biedt keuze uit vier actuele Suzuki modellen in verschillende uitvoeringen.

 

COMFORT Een nieuwe auto rijden is nu voor veel mensen mogelijk en met een vanaf prijs van 155 euro per maand rijd je al een ruime Suzuki. ,,We hebben gekozen te starten met een Suzuki Celerio. Een ruime compact voor vijf personen. De vijfdeurs is ook al helemaal compleet met onder andere airco en biedt 254 liter bagageruimte. Maar ook kun je kiezen voor de modellen als de Swift, Vitara en S-Cross. Alles dat wij maar konden bedenken zit in de leaseprijs meegerekend. De afschrijving en het onderhoud van de auto, tot aan de banden toe. Maar ook de aanvullende kosten bij autorijden, zoals de wegenbelasting tot verzekering, pechhulp en vervangend vervoer. We willen met het maandbedrag alles afdekken, dus geen kleine lettertjes! Het enige dat je extra betaalt is brandstof. En met onze nieuwe auto's rijd je altijd meer dan 1 op 20, dus heel zuinig'', vervolgt Richard. De uiteindelijke maandprijs voor de lease hangt mede af van je schadevrije jaren en het aantal kilometers per jaar.

 

INRUIL Wie al een auto heeft, kan bij inruil kiezen voor een lager maandbedrag of de inruilwaarde contant. ,,Private lease is niet alleen aantrekkelijk voor een eerste auto. Ook mensen die al een auto hebben kunnen bij ons terecht. Bij inruilen kunnen zij kiezen dit geld op hun rekening te krijgen, zodat je weer een extraatje hebt. Of gebruik de inruilwaarde als een aanbetaling voor de lease auto. Hiermee betaal je dan een deel van de leasekosten en daalt het maandbedrag. Doordat alle kosten voor een auto hierin zijn inbegrepen is het veelal goedkoper dan financieren. En mocht na vier jaar zorgeloos rijden de auto zo bevallen is er altijd de mogelijkheid deze na de leasetermijn alsnog te kopen,'' besluit Jan. Kijk ook eens wat een auto nu daadwerkelijk kost en vraag een offerte aan op: www.privesuzukilease.nl. Rijdt voor meer informatie eens langs bij Autobedrijf Kroon aan de Wageningselaan 34.