• Michel Grolle

Prins weer winnaar 'Beste Product van het Jaar'

VEENENDAAL Prins Petfoods is weer in de prijzen gevallen: Prins ProCare Standard Fit geperste brokvoeding kreeg de award voor het 'Beste Product van het Jaar 2017-2018'.

De Beste Product van het Jaar-verkiezing is een van de grootste consumentenverkiezingen in Nederland, waarbij consumenten bepalen wat volgens hen de beste producten zijn. Prins won de titel in de categorie dierenvoeding. Eerder werd in deze categorie Prins ProCare Super Active geperste brokvoeding al 'Beste Product van het Jaar 2015-2016'.

Prins ProCare Standard Fit is een volledige geperste voeding voor volwassen honden tot circa acht jaar met een gemiddeld energieverbruik. Dankzij een aangepast energiegehalte helpt deze voeding bijvoorbeeld gecastreerde honden of honden die niet actief zijn in de sport in een optimale conditie te blijven. Zorgvuldig geselecteerde ingrediënten dragen bij aan een gezonde huid en glanzende vacht, een optimale vertering en een evenwichtige darmflora.

Prins is in Nederland marktleider als het om geperste hondenvoeding gaat. De drie bestsellers zijn Prins ProCare Super Active, voor opgroeiende en actieve volwassen honden die in de kracht van hun leven zijn, Prins ProCare Standard Fit, voor volwassen honden met een gemiddeld energieverbruik en Prins ProCare Lamb & Rice Hypoallergic, voor volwassen honden met een gevoelige huid en vacht.

Het bereiden van geperste brokken gebeurt bij een relatief lage temperatuur, zodat alle voedingstoffen behouden blijven en optimaal tot hun recht komen. Omdat alle voedingstoffen bij elkaar zijn geperst en er geen lucht in de brokken zit, nemen geperste brokken minder ruimte in. Dat zorgt voor een lagere maagbelasting en een zeer goede verteerbaarheid. En, minstens zo belangrijk: honden vinden de geperste brokvoedingen van Prins vaak erg lekker.