• Annemarie Bakker Fotografie

Prijzen uitgereikt op dertiende Business Event Veenendaal

VEENENDAAL Vijfhonderd belangstellenden zijn maandag naar de Basiliek gekomen voor het dertiende Business Event Veenendaal. Op het evenement werden de ondernemersprijzen uitgereikt in verschillende categorieën.

Wethouder Marco Verloop reikte de prijs bij de Jonge Ondernemers uit aan Nicolien Berghuis van Espressobar de Fazant. Andere genomineerden waren Thomas Lijten van IJssalon Daisy's en Marije Huffels van CitySpa Veenendaal.

In de categorie MKB & Detailhandel streden Tineke en Wilco Hardeman van de Eekhoeve, Ramona en Ronald Burgers van Catering Groep Nederland en Marianne Zwart-Brandsma en Gijs van den Oever van DS80 om de titel. Aan deze laatsten werd door Wim Werkman, voorzitter van BKV/BOV, de prijs uitgereikt.

Als winnaar Grootzakelijk Onderneming van het Jaar werd Cimar Electronics aangewezen door juryvoorzitter Arnaud Wilod Versprille. Cilia en Marius van Ekris waren hiervoor samen genomineerd met Jacob van Leeuwen van Delektro en Tim Rodenburg en Simon de Waard van Rodenburg Bouwkundige Realisatie. De prijs werd uitgereikt door waarnemend burgemeester Piet Zoon.

De ICT Award was voor Mprise BV, uitgereikt door Hillstar de winnaar van 2016. Tot slot werd de Publieksprijs uitgereikt aan de meest inspirerende onderneming. Deze prijs ging naar Delektro. Directie voorzitter Mariska de Kleijne van Rabobank Vallei en Rijn reikte een bokaal uit aan Jacob van Leeuwen.