• Poelier De munt

Poelier De Munt bestaat 35 jaar

VEENENDAAL Poelier De Munt bestaat 35 jaar en daar zijn Gert en Jeannetta van de Munt maar wat trots op. Het familiebedrijf staat al decennia bekend om de ambachtelijke kwaliteit en de versheid van de producten. Centraal bij Poelier De Munt staan kip, kalkoen, wild en gevogelte. Maar het jarige bedrijf is ook bekend van de partypan, de barbecue en andere cateringproducten. Om het 35-jarig bestaan te vieren zijn er tot en met zaterdag 27 oktober smaakvolle en aantrekkelijke acties.

Feike Klomp

Het begon allemaal in 1983 op de vertrouwde stek aan de Prins Bernhardlaan 58. Gert van de Munt: ,,Ik begon samen met mijn vader, Jo van de Munt, de zaak. Al vrij snel kwam ook mijn vrouw Jeannetta erbij. Gestaag zette de groei door. Inmiddels bestaat ons team uit elf medewerkers. In totaal werken we hier nu met dertien mensen. De klanten komen uit Veenendaal zelf, maar ook uit omliggende plaatsen. We onderscheiden ons door kwaliteit en zorg voor het product. Dat waarderen onze klanten."

ACTIEF EN VERNIEUWEND Versheid staat elke dag centraal bij Poelier De Munt. ,,Onze kracht is dat we heel veel zelf bereiden. We bieden bijvoorbeeld gegaarde producten, maaltijden, snacks en nog veel meer. We vinden het leuk om zelf wat nieuws te bedenken in onze keuken, in de hoop dat de klanten het lekker vinden. Zo proberen we actief en vernieuwend te zijn." De Munt staat ook bekend om De Partypan. Ze zijn er in verschillende maten. Geschikt voor 60, 90, 120, 180 tot wel 270 hapjes. Met De Partypan van Poelier De Munt maak je zelf heerlijke warme hapjes in korte tijd klaar. Het is een kwestie van opwarmen, want het voorwerk is al door De Munt gedaan.

Daarmee is er meer tijd voor vrienden en familie. ,,De Partypan geven we in bruikleen mee. Deze pan is erg populair. Elke partypan bestaat uit meerdere soorten hapjes." Gewoon wat voorbeelden. Van gegrilde vleugels, piri piri wings, kippeling, hotwings, snackballetjes, mini spiesjes tot grillworst (naturel en met kaas). Klanten kunnen hun voorkeuren zelf aangeven. Handig voor feestjes en de komende feestdagen. Voor ieder is er wel wat wils. Er is ook vlees voor de barbecue verkrijgbaar, maar ook de eigengemaakte kiprookworst is weer verkrijgbaar.

Inspiratie kunnen klanten opdoen zowel in de knusse maar toch verrassend uitgebreide winkel, als op de website. ,,Hier kunt u makkelijk zelf online op uw gemak uw bestelling doen. Wij verzorgen dan de rest", legt van de Munt verder uit.

Poelier De Munt bezorgt bestellingen in Veenendaal en directe omgeving. Kans maken op een kipschotel ter waarde van 25.00 euro? Doe dan mee aan de stempelkaart actie van de jarige poelier. Elke maand wordt er een winnaar getrokken. Vraag naar de voorwaarden.

Poelier De Munt. Pr. Bernhardlaan 58, 3901 CD Veenendaal. T: 0318-511865. E: info@poelierdemunt.nl I: www.poelierdemunt.nl