Opening nieuwe entree Passage Corridor

VEENENDAAL De nieuwe entreepartij van de Passage (hoofdstraatzijde) van Passage Corridor wordt vrijdag 29 september om 15.30 uur feestelijk geopend door wethouder Stroobosscher.

De nieuwe entree wordt, onder leiding van Jaap Pilon, door eigenaar CBRE Global Investors en Wethouder Stroobosscher middels een ludieke openingshandeling officieel geopend voor het winkelend publiek. Een feestelijk moment dat graag gevierd wordt met alle Veenendalers. De opening gaat uiteraard gepaard met leuke winacties en diverse sfeeractiviteiten.

De werkzaamheden aan de entree van de Passage (hoofdstraatzijde) zijn na een half jaar voltooid. Met de revitalisatie van deze entree is het eigenaar CBRE Global Investors gelukt een meer eigentijdse uitstraling te creëren die aansluit bij de plannen van gemeente Veenendaal om de uitstraling van de Hoofdstraat te verbeteren.

Met de al geopende Rituals en de Jack&Jones, die donderdag 21 september hun deuren openen, zijn er twee mooie retailers toegevoegd aan het aanbod van de Passage. Naast de nieuwe invulling van de frontunits, opende al eerder Van den Bosch Lederwaren een compleet vernieuwde winkel in de Passage.

Alle winkels zijn weer open tijdens de officiële opening, want ook Van de Loosdrecht 'Voor Genietend Roken' opent op 28 september weer de deuren voor het winkelend publiek.