• Bij Used Products vindt u onder andere muziekinstrumenten, audio en tv tot spelcomputers, smartphones en elektrisch gereedschap

    Astrid Meyer

Ook nieuw bij Used Products

Advertorial

VEENENDAAL Een andere smartphone, game voor PS of Xbox of elektrisch gereedschap. Niet nieuw, maar wel een stuk voordeliger bij Used Products aan de Prins Bernhardlaan 14. En ook als u zelf aan het opruimen bent, kunt u hier geld krijgen voor veel spullen.

,,We zijn bijna zes jaar geleden begonnen met de inkoop van artikelen van particulieren. Een oude televisie, die tweede dvd-speler die niet eens aangesloten is tot elektrisch tuingereedschap dat al zo lang niet aangeraakt is. U heeft meer geld dan u denkt en wij kopen oude bruikbare spullen op. Voor u een opgeruimd huis of schuur en wat extra geld in de portemonnee'', vertelt Menno. ,,Veel mensen kiezen voor onze winkel, omdat zij bijvoorbeeld niet via internet willen verkopen en allemaal mensen aan de deur willen. Ook kopen wij nog steeds goud in, zoals sieraden, en bij Used Products kijken we naar de huidige goudkoers. Bij ons weten mensen als ze iets aan ons verkopen, dat ze tien minuten later met contant geld naar buiten lopen.'' Iets verkopen bij Used Products kan vanaf minimaal 18 jaar en altijd met het tonen van een geldige legitimatie.

MET GARANTIE! ,,De producten die we krijgen aangeboden zijn tegenwoordig vaak nog bijna nieuw of zelfs regelmatig helemaal nieuw. We zijn dan ook geen kringloopwinkel en richten ons meer op producten van muziekinstrumenten, audio en tv tot spelcomputers, smartphones en elektrisch gereedschap. Niet iedereen is blij met zijn verjaardags- of Kerstcadeau en wisselt bijvoorbeeld de gekregen tablet bij ons om voor contant geld. Ook games bieden mensen vaak aan als ze zijn uitgespeeld. Het is toch zonde om iets nieuws te kopen, wanneer je hetzelfde artikel bij ons, soms nog in de verpakking, voor veel minder geld kan halen.'' Doordat zij dagelijks van mensen nieuwe producten kopen, is er ieder bezoek weer wat anders te vinden bij Used Products. ,,En u kunt ook uw producten inruilen. Dus wilt u een andere smartphone? Ruil dan uw oude in en met een klein beetje bijbetaling loopt u met uw keuze de deur uit. En op alle producten in de winkel en webshop geven we garantie. Op de meeste artikelen geven we een maand garantie en bijvoorbeeld de telefoons en computers tot wel drie maanden.

FIETSEN Voor de winkel van Used Products staan verschillende fietsen voor kinderen tot volwassenen. ,,Allemaal nagekeken en tot 150 euro voor een fiets. Hiermee bieden we juist ook voor mensen met een kleine beurs een goed alternatief. Zeker voor kinderen, wanneer die weer een grotere fiets nodig hebben. Daarmee hebben we een aanbod dat mooi aansluit bij het Kindpakket van de gemeente, waarbij kinderen in een gezin met weinig geld een bijdrage krijgen voor bijvoorbeeld een fiets.'' Maar tevens voor de aanschaf van een laptop voor school tot een mobiele telefoon. ,,En bij onze winkel zijn deze toch nog betaalbaar. Kom zeker eens langs om na te vragen wat uw oude spullen waard zijn of om iets te kopen'', besluit Menno. Used Products aan de Prins Bernhardlaan 14 is maandag geopend van één tot zes, dinsdag tot en met donderdag van tien tot zes en zaterdag tot vijf uur. En de hele dag op: www.usedproductsveenendaal.nl.