Ondernemend Veenendaal zet bedrijven op de kaart

VEENENDAAL Ondernemend Veenendaal zet de ondernemers op de bedrijventerreinen van Veenendaal letterlijk op de kaart door online te laten zien welke bedrijven op welk bedrijventerrein gevestigd zijn. Deze kaart met de beschikbare informatie bevordert het onderling zakendoen, de externe profilering van de bedrijven én van Veenendaal als ondernemende stad.

De interactieve kaart laat alle bedrijven zien die op de bedrijventerreinen van Veenendaal zijn gevestigd en die hebben toegestaan dat hun bedrijf op de kaart wordt gepresenteerd. Daarnaast is middels een zoekmogelijkheid en een overzichtspagina goed te zien welke bedrijven in welke sector actief zijn.

Ondernemers kunnen in de komende maanden zelf bedrijfsgegevens toevoegen, zoals hun bedrijfsomschrijving, social media connecties en foto's. Dit zorgt voor een levendige database en kaartvulling waardoor bedrijven onderling goed en snel kunnen zien waar hun 'buurman' mee bezig is. Daardoor ontstaan gemakkelijker ideeën als 'bij elkaar in de keuken kijken' en 'hem moet ik hebben'.

Sinds de lancering van www.ondernemendveenendaal.nl als het gezamenlijke platform voor het bedrijfsleven van Veenendaal is de website stapsgewijs uitgebreid. De site is niet alleen voor bedrijven die bijdragen aan het Ondernemersfonds, maar biedt ook informatie voor andere ondernemers.

Vorig jaar was al een bedrijvenplattegrond voor de binnenstad gemaakt (www.winkelkaartveenendaal.nl) en sinds enkele maanden wordt de site ook gebruikt voor een innovatieve campagne om ICT-bedrijven op Veenendaal als vestigingsplaats te wijzen. De website zal verder worden uitgebreid met nieuwe, slimme functies voor het bedrijfsleven.

De online bedrijvenkaart is betaald door Ondernemend Veenendaal en onder begeleiding van Promotie Veenendaal gerealiseerd door Cliptoo en Valkencompany, twee samenwerkende ICT-ondernemers uit Veenendaal. Met deze en andere hulpmiddelen kunnen ondernemers makkelijker onderling zakendoen.