• Granny's Snuffelshop biedt veel tweedehands en brocanterie artikelen in haar nieuwe winkel aan de Valleiweg 24 in Rhenen.

    Astrid Meyer

Nieuwe winkel voor Granny's

Advertorial

RHENEN Granny's Snuffelshop kan nu nog meer aanbieden in haar nieuwe winkel aan de Valleiweg 24 in Rhenen. ,,Ons magazijn in de kelder is net iets groter dan onze verkoopruimte in Veenendaal was. We hebben nu boven zeshonderd vierkante meter waar we alles kunnen tonen van kasten, bedden tot zit- en eethoekjes'', vertelt Ingrid van Veenendaal.

Zij startte een aantal jaar geleden met haar winkel in tweedehands en brocanterie artikelen op een kamertje van twee bij twee. ,,En tegen de verwachting van veel mensen is dit uitgegroeid tot een prachtige grote ruimte waar ik klanten kan helpen die niet veel te besteden hebben. Zelf heb ik het ook jaren financieel moeilijk gehad. Maar ik vind dat je dan best wel wat mooie spulletjes mag hebben. Wij kijken altijd alles na, want het moet echt heel, schoon en bruikbaar zijn, voordat we dit aanbieden.'' Ingrid kreeg via via de mogelijkheid haar winkel te verplaatsen naar de oude supermarktlocatie aan de Valleiweg. ,,Leuk voor de buurt en ik krijg veel mensen die hier dagelijks even komen rondneuzen. En we maken dan ook even tijd voor een praatje. Zelf ben ik nu verhuisd naar Rhenen en de klanten maken mij hier steeds meer wegwijs.''

GEZELLIG Granny's Snuffelshop heeft aan de linkerzijde een ruime hoek met cd's, dvd's en lp's. ,,Achterin hebben we stellingen met boeken en ook zijn hier pannen en servies te vinden. De rest van de winkel maak ik graag gezellig met allerlei hoekjes. Veel mensen hebben een kleinere woning, dus zijn er overal zithoekjes te vinden met een paar stoelen of een bank en een fauteuil rond een salontafel. Enkele eethoekjes en we hebben in het midden hoge kasten in allerlei stijlen staan. Tot aan bedden en speelgoed voor de kinderen. Bij Granny's Snuffelshop kun je met een kleine beurs toch heel leuk een huisje inrichten'', vervolgt Ingrid. Zij krijgt ook veel spullen gedoneerd en medewerkers helpen haar met uitzoeken. ,,Dit zijn veelal mensen die zelf geen regulier werk kunnen vinden en bij mij dan een goede dagbesteding hebben, al is het voor een paar uurtjes. Zij zorgen zeker voor een gezellige sfeer waar bezoekers zich ook heel welkom voelen.''

ONTRUIMINGEN Momenteel heeft Granny's Snuffelshop al verschillende Kerstversieringen liggen om het thuis gezellig in te richten de komende feestdagen. ,,Er is hier eigenlijk iedere dag wel iets nieuws te vinden. En wanneer we een inrichting verkopen, maken we weer een nieuwe gezellige hoek. Tevens verzorgen we ontruimingen voor mensen die een kamer of woning leeg moeten halen, na bijvoorbeeld een overlijden. We komen dan langs om aan te kunnen geven wat de kosten zullen zijn. Dit is inclusief het storten tot het vullen van gaatjes in de muur en een eindschoonmaak. We kunnen zelfs de sleutel bij de woningbouwvereniging inleveren als de familie van buiten deze regio komt'', besluit Ingrid. Kom zeker eens langs om te neuzen bij Granny's Snuffelshop aan de Valleiweg 24 in Rhenen. Zij is maandag open van één tot vijf en dinsdag tot en met zaterdag van tien tot vijf uur. Voor meer informatie kijk ook op: www.grannys-snuffelshop.nl.