• SONY DSC

    Astrid Meyer

Nieuwe winkel voor De Violier

Advertorial

VEENENDAAL Klaar voor de toekomst. Nieuwe ronde, nieuwe kansen. De winkel is ruim, strak en sfeervol. Vol trots opende John van Remmerden afgelopen vrijdag de deuren van zijn nieuwe winkel De Violier Bloemen, Wonen, Mode aan de Hoofdstraat 118. Jarenlang was De Violier gevestigd aan de Zandstraat 66.

Natuurlijk. Een vertrouwde stek verlaten doe je als ondernemer niet zomaar. Toch vond van Remmerden het tijd voor 'a change'. Eind januari sloot hij een tikje weemoedig, maar toch overtuigd aan de Zandstraat de deuren.

TIJDPERK

Van Remmerden: ,,Vooropgesteld, en dat vind ik belangrijk om te benadrukken, we hebben met liefde en passie ons vak mogen uitoefenen op die zo bijzondere locatie aan de Zandstraat. Maar nu breekt er een nieuw tijdperk aan. Voor en door de ons zo gewaardeerde trouwe klanten." Veenendaal is een winkel rijker vol met prachtige bloemen en inspiratie op het gebied van mode en wonen. En dat allemaal op 240m2.

DOORSTART

,,De doorstart hier in de Hoofdstraat heeft meerdere redenen", vervolgt de bekende stylist. ,,We wilden het concept veranderen en aanpassen aan de huidige tijdsgeest. Alles is nu gelijkvloers, strakker, moderner. Tegelijkertijd sluit het aanbod nu veel beter op elkaar aan."

LIJN

Dat is een belangrijk punt bij De Violier. Je kunt er prachtige boeketten bloemen kopen, maar ook dameskleding en woonaccessoires aanschaffen. ,,In ons aanbod zit een lijn. Het sluit als het ware op elkaar aan. Zowel in kleurstelling als in kwaliteit." 

STYLISTEN

Het aanbod verder in vogelvlucht: de winkel kenmerkt zich door een groot assortiment van allerlei soorten bloemen. ,,Bij ons koop je een boeket vol met bloemen en weinig blad." Op woongebied is er inspiratie genoeg. ,,We werken met verschillende stijlvolle producten om het interieurplaatje compleet te maken. Op dit gebied werken we nauw samen met stylist en mijn partner Wulf van de Pol. Hij is onder andere bekend van Violier At Home aan de Molenstraat in Bennekom. Ook hij is altijd bezig met wonen, sfeer, kleur en vormen."

Op modegebied is er ook van alles te vinden. ,,Onze dameskleding kenmerkt zich als stijlvol maar toch vlot. Een aanrader voor vrouwen in de leeftijd tussen pakweg 25 en 55 jaar."

ADVIES

Interieuradvies nodig? De Violier Bloemen, Wonen, Mode verzorgt het graag of vraag naar de mogelijkheden.

,,Dat doen we voor zowel particulieren als bedrijven. Bijvoorbeeld om entrees of kantoren te laten stralen, want het oog wil tenslotte ook wat." 

De Violier bezorgt bloemen in Veenendaal en directe omgeving, maar is ook aangesloten bij bezorgservice Euroflorist. 

De Violier Wonen. Bloemen. Mode. Wonen. Hoofdstraat 118, 3901 AX Veenendaal. T: 0318-595456. I: www.deviolier.com F: DeViolier