• Het eigen serviceteam van Huibers Elektrovakzaak aan de Laan der Techniek 3 komt snel langs voor reparatie aan huis.

    Astrid Meyer

Nieuwe showroom Huibers

VEENENDAAL Elektrotechnisch installatiebureau Huibers biedt u tevens bruin- en witgoed apparatuur. Bij Huibers Elektrovakzaak vragen ze met vakkennis altijd even door naar de wensen van de klant om het beste product te vinden. En mocht u thuis met een storing zitten, komen zij zelf om dit snel op te lossen.

Huibers aan de Laan der Techniek 3 heeft een overzichtelijke showroom, maar wel keuze uit enorm veel wasmachines, vaatwassers, ander witgoed en televisies. De lichthouten achterwand in de winkel geeft een huiselijke uitstraling om een beeld te krijgen hoe de televisie thuis zal staan. ,,Onze showroom heeft onlangs een make-over gekregen. We zien dat de ontwikkeling naar grotere afmetingen van televisies vraagtekens geeft en tonen graag de verschillen in beeldformaat. Met kleine uitvoeringen voor de slaapkamer tot aan 65 inch voor de huiskamer helpen we met een keuze maken. De Screen Size Simulator laat de groeiende verhouding zien en wij adviseren zelfs bij mensen thuis voor de beste oplossing voor hun interieur'', vertelt Martin Struijk.

ADVIES ,,Wanneer we klanten thuis bezoeken bieden we een totaal advies voor beeld en geluid. Want wat is zo'n bioscoopervaring, zonder het bijbehorende geluid? Zo bieden we tevens soundbars, welke ook onder andere Spotify muziek kunnen streamen. Of een stereo-ervaring met verschillende boxen, waarover we het televisiegeluid laten klinken. Huibers is breed in haar diensten en we kunnen uw complete netwerk, bedraad of draadloos, aanleggen voor een snelle internetverbinding om alle apparaten aan te sluiten.''

VIRTUAL SHELF Huibers Elektrovakzaak biedt een modern assortiment apparatuur. Naast de modellen in de winkel heeft zij bovendien een 'Virtual Shelf' touchscherm met duizenden producten. ,,Zoals 161 televisies, 139 wasmachines of 179 inbouwvaatwassers. Door goed te luisteren naar onze klanten weten we in de winkel de beste keuze te maken. En thuis kunt u vast oriënteren, want onze vernieuwde website toont u ook ons ruime assortiment. Hier kunt u op uw voorkeuren al verschillende toestellen bekijken. Bij vervanging van apparatuur meten wij bij klanten thuis in en adviseren in de juiste inbouwvaatwasser, koelkast, vriezer, kookplaat, oven tot magnetron en afzuiger om nog langer te genieten van de huidige keuken met nieuwe apparaten.''

SERVICE & REPARATIE Jannie van Oort uit Achterberg heeft dit jaar het serviceteam van Huibers versterkt. ,,Zij brengt een enorme kennis in en kan veelal op locatie een defect al verhelpen. Wij proberen dezelfde dag zelf langs te komen met onze servicebus en bij een grotere reparatie nemen we de machine mee naar onze werkplaats. Een snelle service en veelal duurzaam om langer van uw aankoop te genieten. Maar mochten de kosten oplopen zijn we eerlijk in ons advies dat vervangen beter is. En daar hebben we dan ook voldoende keuze in en kunnen snel leveren'', besluit Martin Struijk. Kom langs aan de Laan der Techniek 3 voor een persoonlijk advies met jarenlange vakkennis op alle huishoudelijke apparaten. Of kijk voor meer informatie op de website: www.huiberselectra.nl.