Nieuwe hoofdsponsor SV De Blauwen

VEENENDAAL Trots kijken Wim van Setten en Gerben van der Kraats naar het contract dat zij afgelopen maand tekenden. De leden van supportersvereniging De Blauwen hebben in Quainfra een nieuwe hoofdsponsor gevonden voor twee jaar.

Naast Quainfra is ook een co-sponsor gevonden die nog extra geld in het laatje brengt. Van Hal Voegwerken heeft de trainingsjassen die de leden van de supportersvereniging aan hebben gesponsord. Het geld dat De Blauwen met de sponsoring ontvangt, wordt onder meer in activiteiten gestoken. Om de twee weken reist de in 2013 aangeschafte supportersbus van De Blauwen af naar de tegenstander van het eerste elftal, om zo het vlaggenschip maximaal te ondersteunen.

De supportersvereniging groeit de laatste jaren enorm, mede door de vergrote aantrekkingskracht van het eerste elftal. Binnenkort wordt het zevenhonderdste lid verwacht en is het daarmee de grootste supportersvereniging in de regio.

Wilt u ook sponsor of lid worden van de grootste supportersvereniging in Veenendaal en ver daarbuiten? Meld u dan aan bij de supportersvereniging via gerben@svdeblauwen.nl of wim@svdeblauwen.nl.