• Astrid Meyer

Nieuwe eigenaar voor cafetaria en grillroom TenT

Advertorial

VEENENDAAL Cafetaria & Grillroom TenT aan de Kerkewijk 17a biedt alles van klassieke frituursnacks tot döner kebab van kalfsvlees of kip. Een krokant frietje waterfiets tot een shoarma of Turkse pizza en complete schotels met friet, rauwkost en saus.

Cafetaria & Grillroom TenT heeft enkele maanden geleden een nieuwe eigenaar gekregen en deze heeft zijn eigen smaakvolle aanpassingen in het menu doorgevoerd. ,,Zelf kom ik uit een horecafamilie. Mijn broer is hier ook werkzaam en mijn vader heeft al jaren ervaring in bereiden van heerlijke vleesgerechten. Ons cafetaria is een grote open keuken, waar klanten zien dat alles iedere dag vers is. Ambachtelijk en dat proef je. Waar we veel waardering voor krijgen is onze Döner. Hierin hebben we keuze in kwaliteits kalfsvlees dat we iedere dag grillen. De dun gesneden, zacht gegrilde stukjes döner zijn heerlijk op een broodje of bijvoorbeeld in een kapsalon'', vertelt de heer Kaplan. De grillroom heeft tevens een kipdöner en hierin enkele smakelijke varianten voor op een broodje, wrap of schotel. ,,Zo hebben klanten keuze uit bijvoorbeeld een filet, maar ook kip piri of hete kip. Ook erg lekker in een dürüm of kapsalon.''

UIT ETEN TenT heeft een huiselijke inrichting met een houten vloer en grote lampenkappen boven de tafels. Kleurrijke wandprinten van nationale vlaggen tot tulpen in hoog gras en lange groene banken tegen de wand. ,,We hebben enkele lage tafels en tevens hoge met krukken en kunnen voor de familie een complete maaltijd verzorgen. Ook vanuit de gezellige eetzaal bieden we mensen een kijkje in de keuken waar we alles opmaken op een groot bord. We willen gezinnen hiermee wat gemak bieden op bijvoorbeeld een doordeweekse avond als er even geen tijd is om te koken. Of maak er een gezellig uitje van in het weekend.'' In het voorjaar opent het terras waar je heerlijk in het zonnetje aan grote picknicktafels kunt plaatsnemen. Gasten en klanten die kiezen een vleesgerecht af te halen krijgen hier tot en met 28 februari gratis een drankje naar keuze bij. Op vrijdag en zaterdag geldt deze aanbieding tot acht uur 's avonds. Cafetaria & Grillroom TenT krijgt steeds hogere waarderingen bij Thuisbezorgd.nl. ,,We hebben verschillende bezorgers die in Veenendaal het eten langs brengen en merken dat vooral in het weekend de drukte erg toeneemt. Klanten mogen natuurlijk ook altijd even bellen om hun bestelling door te geven. Dan kunnen we direct vertellen hoe snel we verwachten te kunnen bezorgen, om lang wachten te voorkomen. Bel voor al uw bestellingen met: 0318 – 821 345. Bezorgen doen we al bij bestellingen vanaf 10 euro of kies voor afhalen. Sluit een wandeling of mooie fietstocht af met een bezoek aan ons Cafetaria Grillroom. En dan thuis gelijk aan tafel'', besluit Kaplan. Het complete menu is te lezen op Thuisbezorgd.nl en bij een telefonische bestelling vanaf 25 euro krijgt u gratis een 1,5 liter fles cola cadeau. Kom eens langs aan de Kerkewijk 17a. TenT is dinsdag tot en met donderdag geopend van twee tot tien uur 's avonds. Op vrijdag tot vier uur in de ochtend, zaterdag van drie uur 's middags tot vijf uur 's ochtends en zondag van drie tot tien uur.