• DeKo Sign biedt alle expertise in drukwerk, reclamemateriaal en sign artikelen om uw bedrijf meer bekendheid te geven.

    Astrid Meyer

Nieuw kantoor DeKo Sign

Advertorial

'Voor alles waar u uw naam en logo op wilt'

VEENENDAAL DeKo Sign kan in haar nieuwe kantoor aan de Einsteinstraat 49 nog meer tonen van haar Print & Design. Met een ruime vergaderkamer en fotowanden demonstreert zij nu tevens enkele oplossingen voor prachtig interieurdesign in uw bedrijfspanden.

Marco Dekker en Ferdinand Kool zijn zo'n 3,5 jaar geleden gestart met DeKo Sign. Zij bieden alle expertise in drukwerk, reclamemateriaal en sign artikelen en geven advies in zowel materialen als mogelijkheden om uw bedrijf meer bekendheid te geven. ,,En hoe klanten uw naam beleven met een bezoek aan uw kantoor of door uw personeel. De twee vestigingen in Roosendaal en Veenendaal zijn vanaf 1 februari samengegaan in ons nieuwe hoofdkantoor aan de Einsteinstraat 49, boven Autoschade Bochane. Hier kunnen we bezoekers goed ontvangen met een centrale ligging in het land. En als team kunnen we makkelijker overleggen om tot de beste oplossing komen voor de wensen van onze klanten'', legt Marco uit. DeKo Sign heeft een gezellig enthousiast klein team voor persoonlijk contact en met een vast netwerk vakmensen levert zij kwaliteit in haar producten en snelle service.

BEDRIJFSKLEDING DeKo Sign verzorgt print, drukwerk tot reclamematerialen. Een flyer voor een product of evenement, relatiegeschenken of giveaway tot beursbanners. En gevelbelettering, autowrappen tot bedrijfskleding. ,,Voor alles waar u uw naam en logo op wilt, kunt u bij DeKo Sign terecht. Beurspresentaties, alle soorten buitenreclame van borden tot banieren en stickers. We kunnen uw complete wagenpark laten bestickeren of auto's laten wrappen. Daarnaast hebben we een uitgebreide keuze in bedrijfskleding. Van petten, sjaals tot polo's en jassen. En tevens bedrijfskleding op maat met uw naam herkenbaar in een kwaliteitsprint of degelijk borduurwerk'', toont Ferdinand. Hierin is DeKo Sign dealer van topmerken als New Wave, Clique, Engel, Nimbus, Craft of Tricorp en zij verzorgt passessies op locatie. DeKo Sign kleedt niet alleen de medewerkers, ook het kantoor kan zij een nieuwe uitstraling geven.

BEDRIJFSAANKLEDING ,,Wie zit nu graag in een kantoor met strakke crèmekleurige muren? Een vergaderruimte waar een grote televisie of projectiescherm de wand breken? Wij kunnen op een snelle, voordelige en spraakmakende wijze uw bedrijf restylen met grote wandpanelen. Een ondergaande zon bij een enkele boom tot een typisch Nederlandse grachtengordel. Deze fotopanelen in een staand frame zorgen voor een prachtige afscheiding in een grote kantoorruimte. Of kies voor een dun aluminiumframe aan de wand en een spectaculair uitzicht om een ruimte nog groter te laten lijken. Deze zijn tevens met akoestisch dempende lagen te verkrijgen voor een betere akoestiek in uw bedrijf. Onlangs hebben we nieuwe escaperooms bij The Maxx aangekleedt met fantastisch airtex behangen die geheel uit één stuk gemaakt zijn. En dit verzorgen we ook voor projecten van interieurontwerpers in de door hun bedachte signing en wandbekleding'', besluit Marco. Bel voor een offerte of afspraak: 0318-745130 en kijk voor alle informatie op: www.DeKo-Sign.nl.