• Bij de Airzone lig je met een Zuurstofmasker ontspannen in een heerlijke ligstoel.

    Astrid Meyer

Move, Relax en Lifestyle bij de Phoenix Lounge

Advertorial

VEENENDAAL De Phoenix Lounge is een transformatie van Bodytec Veenendaal, waar Jonathan en Iris van Westering twee jaar geleden mee zijn gestart op de Bergweg. Nieuw is hun Airzone Lounge; een innovatieve manier om te ontspannen en energie te geven. Een 'anti-stress' oplossing. Afgeleid van herstel na trainingen voor topsporters is het nu voor iedereen beschikbaar bij de Phoenix Lounge aan het Stationsplein 6b.

Het centrum heeft een nieuwe locatie bij Station Veenendaal Centrum en is uitgebreid met een Relax en Lifestyle mogelijkheid. ,,We zijn een recharge centre waar mensen terecht kunnen voor effectieve inspanning, ontspanning en coaching in mindfullness'', legt Iris uit. De Phoenix Lounge is afgeleid uit de gouden driehoek van bewegen, rust en voeding/leefstijl. ,,Wanneer je hier balans in vindt, kun je veel meer aan. Of je nu wilt afvallen, van je stress af wilt of gezonder in het leven wil staan. Er zijn goede resultaten op de slaapkwaliteit, voor hen die minder dan 7 uur slapen of 's nachts wakker worden. Door een journal/boekje houden we dagelijks bij: Waar ben je dankbaar voor, wat gaat goed, wat ging minder en zo stellen we stap voor stap een doel om aan te werken, zodat jij je goed voelt in je lichaam. De kracht van het aanpassen van je lifestyle is de bewustwording in oplossingsgericht en positief denken. Hiermee kom je in kracht door persoonlijke ontwikkeling op basis van balans in mentale en fysieke gezondheid.''

BODYTEC Jonathan, Iris en hun team geven als belangrijk onderdeel van de gouden driehoek Bodytec trainingen. Een full body EMS workout, die efficiënt en effectief is in 20 minuten per week. In combinatie met de persoonlijke aandacht zorgt dit voor een krachtiger, strakker en vitaal lichaam. ,,Tijdens een Bodytec training stimuleren we de acht grote spiergroepen tegelijk. Hiermee weten we het lichaam een work-out te geven die gelijk staat aan drie maal een uur per week naar de sportschool.'' De Phoenix Lounge heeft een eigen app, zodat je zelf een afspraak kunt inplannen. Dit kan doordeweeks van zeven uur 's ochtends tot tien uur 's avonds, zodat er altijd wel even een moment te vinden is. Maar denk naast inspanning ook zeker aan ontspanning!

AIRZONE De Phoenix Lounge heeft tevens een grote Airzone Lounge ingericht. ,,Hier kun je jezelf opladen met ijle berglucht. Dit betekent minder zuurstof voor meer energie! Ideaal voor onder andere ontspanning, verjonging en stressreductie. Iedereen weet dat je niet alsmaar door kan blijven gaan, maar waar vindt je dat moment van rust? Bij onze Airzone lig je een half uur met een zuurstofmasker ontspannen in een heerlijke ligstoel. Door de afwisselende lucht sta je op alsof je een bergwandeling hebt gemaakt. Naast stressvermindering gaat je lichaam hierdoor cellen herstellen en dit geeft meer energie na een sessie. Je bent fitter, meer alert en het concentratievermogen neemt toe. We willen mensen graag uitnodigen om de Bodytec of de Airzone eens te proberen. In 2019 kun je nog gebruik maken van een gratis proefles.'' Kijk voor alle informatie op: www.phoenixlounge.nl.