• Aart Aalbers

Metamorfose Super Snack Ronde Erf

VEENENDAAL Het interieur van Willem Geerts Super Snack aan het Ronde Erf 64 is bijna geheel vernieuwd. De gehele zaak, inclusief het zitgedeelte, oogt fris en modern. Ook is de eigenaar na een revalidatie weer helemaal terug. De afdeling belegde broodjes gaat nu weer de aandacht krijgen zoals eerder.

Aart Aalbers

De geboren en getogen Veenendaler Willem Geerts (47), die de zaak inmiddels alweer vijftien jaar runt, is niet alleen blij met de nieuwe moderne en frisse uitstraling van zijn zaak. ,,Ik ben ook blij dat ik zelf weer kan meedraaien. Drie jaar geleden werd ik getroffen door een herseninfarct. Al die tijd heeft het personeel de zaak voor mij draaiende gehouden. Ook daar ben ik erg blij mee."

LEKKERE HAMBURGERS Willem Geerts Super Snack staat in Veenendaal bekend om de lekkere hamburgers en overheerlijke frites. ,,Dat is echt onze specialiteit." Zijn vrouw Rianne vult aan: ,,Niet te vergeten de zelfgemaakte gehaktballen uit jus. We leveren deze ook, met bijvoorbeeld koude en warme borrelhapjes zoals bitterballen, luxe worst- en kaashapjes, voor verjaardagspartijtjes." Op de vraag waarom sommige dingen bij hem zo lekker zijn, wil hij geen antwoord geven. ,,Een ding wil ik wel verklappen. Ik doe heel vaak schoon vet in de oven."

BROODJES Nu Geerts weer helemaal terug is in de zaak wil hij de de broodjes bezorgservice voor het bedrijfsleven weer de aandacht geven die het eerder ook had. ,,Bestellen kan heel eenvoudig via de site of even bellen 0318-505240. Dagelijks rijdt er een auto door Veenendaal om bij veel bedrijven broodjes te bezorgen. Op vrijdag rijden er wel drie auto's rond."

WILLEMS HALFUURTJE ,,Naast het feit dat we catering en buffetjes verzorgen is iedereen natuurlijk van harte welkom in onze zaak aan het Ronde Erf." Daar is voor achttien personen zitgelegenheid om bijvoorbeeld 'Willems halfuurtje' te nuttigen. Voor nog geen acht euro krijgt de bezoeker een mok soep van de dag, een broodje ham of kaas, een broodje kroket of frikadel en een blikje drinken. In de zomerperiode heeft Super Snack ook een terras met zestien stoelen en kan men buiten heerlijk van het zonnetje genieten. Deze gaan echter binnenkort in de winterberging.

BESTELLINGEN Geerts heeft bij de toonbank een heerlijke wachtbank laten plaatsen. ,,Ik heb er al veel complimenten over gehad." Wie echter weinig tijd heeft om te wachten, kan zijn of haar bestelling alvast even doorbellen of online bestellen op de website. Vanaf vandaag heeft Super Snack een week lang een scherpe aanbieding: vijftig bitterballen voor slechts 15 euro. Voor bestellingen, wekelijkse acties en informatie kan iedereen kijken op de site www.willemgeertssupersnack.nl of op Facebook. Super Snack is van maandag tot en met zaterdag geopend van 11.00 tot 21.00 en op vrijdag tot 22.30 uur. Op zondag hebben de vier full- en negen parttime medewerkers een dag vrijaf.