Meerijden met nieuwe auto's van Zorggroep Charim

VEENENDAAL Op 17 juni vond de officiële overhandiging plaats van zes nieuwe auto's voor Zorggroep Charim. Directeur Diderik van Gent van Van Gent Autobedrijf in Veenendaal en Ede en Niels Hardeman van Van Gent Lease overhandigden de sleutels aan de sleutels aan Bram van Hunnik directeur Services van de christelijke ouderenzorgorganisatie met vijftien locaties in de regio's Veenendaal en Zeist.

De auto's worden gebruikt door het ambulant verpleegkundig team, dat zorg verleent in de wijk. Daarnaast zullen de auto's ook gebruikt worden door de facilitaire dienst, de ICT-afdeling en medewerkers van andere afdelingen, die vaak op de verschillende locaties moeten zijn. ,,Bewust is gekozen voor een vijfdeurs-uitvoering van de Aygo's", vertelt Van Hunnik. ,,Hiermee stimuleren we het meerijden met elkaar. Ons strategisch plan heet 'Leven doen we samen' en dat geldt ook voor het autorijden."

De zes schone en veilige Toyota Aygo's vervangen het inmiddels wat verouderde wagenpark van de zorggroep. Van Hunnik: ,,Door deze nieuwe auto's hebben we een eenduidige uitstraling gekregen en laten we zien waarvoor we staan. Ook Van Gent is blij met lokale samenwerking. ,,Dit is precies waar wij voor staan, een lokale partner zijn voor Charim die het gehele beheer van hun wagenpark uit handen neemt. Dit scheelt hen tijd en geld!'"

Om de aanschaf van de nieuwe auto's te vieren, starten Zorggroep Charim, Van Gent Autobedrijf en Van Gent Lease een fotowedstrijd. Wie voor 1 augustus een nieuwe Charim-auto ziet rijden en daar een foto van neemt, kan deze met vermelding van naam- en adresgegevens mailen naar mcv@zorggroepcharim.nl of delen op Twitter of Facebook met de hashtag #charimauto. Onder de inzenders wordt een nationale dinerbon t.w.v. € 80 verloot.