• ,,Het geeft zekerheid in de vaste lasten - , zegt Jan van Bennekom.

    Astrid Meyer

Meer vrijheid met Private Flexlease

VEENENDAAL Genieten van een nieuwe auto zonder zorgen over allerlei kosten als onderhoud en reparatie. Suzuki Kroon heeft alle vaste lasten ondergebracht in een betaalbaar maandbedrag. Men betaalt alleen de brandstof en eigen bekeuringen.

Suzuki Kroon aan de Wageningselaan 34 heeft verschillende mooie modellen staan. Autobedrijf H. Kroon bestaat al ruim 35 jaar en verzorgt tevens al het onderhoud in haar eigen werkplaats. ,,Met een jaarlijks onderhoud rijden klanten dagelijks zonder problemen comfortabel naar het werk, een dagje uit of naar een vakantiebestemming. En ook voor reparaties kan men gewoon in de eigen werkplaats terecht waar onze monteurs gespecialiseerd zijn op de Suzuki-modellen. We hebben veel vaste klanten en ook hun kinderen zien we bij ons vaak hun eerste auto kopen. Of zij kiezen voor het gemak van Private Lease met een Suzuki. Naast het rijplezier kiezen zij daarmee voor zekerheid en inzicht in de vaste lasten per maand'', aldus Jan van Bennekom. Hij is verantwoordelijk voor de verkoop bij Suzuki Kroon in Veenendaal en erg enthousiast over het nieuwste product.

VRIJHEID ,,Steeds meer mensen kiezen voor een Private Lease om voor een vast maandbedrag een nieuwe auto te kunnen rijden. Suzuki Private Flexlease geeft veel vrijheid. Het is een perfect alternatief voor de particuliere klant en ook zeker voor de ZZP-er. Onderhoud, reparaties en schade lossen wij allemaal op en het geeft zekerheid in de vaste lasten. Terwijl de klant wel in een nieuwe auto kan rijden."

FLEXIBEL ,,De meeste leasecontracten lopen minimaal 24 maanden. Je weet nooit hoe je persoonlijke situatie ineens kan veranderen. Daarom gaat Suzuki Private Flexlease nog een stap verder. Zonder opgaaf van reden en zonder hoge afkoopkosten kan je met Suzuki Private Flexlease heel flexibel na een jaar al maandelijks kosteloos opzeggen.'' Suzuki Kroon wil hiermee haar klanten nog beter van dienst zijn en heeft op praktisch elk model aantrekkelijke aanbiedingen.

GEZINSAUTO ,,Het neemt de laatste twijfels definitief weg. Instappen kan al voor 209 euro per maand met een nieuwe Suzuki Celerio. Een zuinige en compacte auto, met verrassend veel ruimte. Of kies voor de sportieve vijfdeurs Swift. Comfortabel voor maar 269 euro per maand in Private Flexlease. En met een hogere instap en veel interieurruimte is de Ignis een ideale gezinsauto. Ook deze rijdt men al voor 269 euro per maand met onze nieuwe Private Flexlease."

PROEFRIT ,,We nodigen geïnteresseerden graag uit in onze showroom aan de Wageningselaan 34. Daar kunnen we meer vertellen over de Suzuki-modellen en over de voordelen van Private Lease en het nieuwe Private Flexlease. Uiteraard kan men een proefrit maken in zijn of haar favoriete Suzuki", besluit Jan van Bennekom.

a        [Kijk voor meer informatie op de website: www.suzukikroon.nl